Surorile gemene Cheeky Girls revin în forţă după 20 de ani de la lansarea primei piese. Blestemul de care au fost urmărite

Cheeky Girls, surorile gemene au lansat o piesă nouă după o absență de 20 de ani de pe piața muzicală.
Surorile gemene Cheeky Girls revin în forţă după 20 de ani de la lansarea primei piese. Blestemul de care au fost urmărite

Surorile gemene Cheeky Girls revin în forţă după 20 de ani de când au lansat prima piesă. Acestea s-au bucurat de faimă în trecut, iar acum s-au întors pe scena muzicală cu o nouă melodie „Let’s Have Fun.”

Drumul lor n-a fost presărat mereu cu succes, dimpotrivă. De-a lungul anilor au avut parte de multe ghinioane. Blestemul de care au fost urmărite – de la probleme legate de faliment, până la operații nereușite de 100.000 de lire sterline.

Surorile gemene Cheeky Girls revin în forţă după 20 de ani

Surorile gemene Cheeky Girls revin în forţă după 20 de ani

Cheeky Girls au cunoscut faima la show-ul popular The Rivals. Interpretarea lor a fost considerată „cel mai prost act auzit vreodată” de către judecătorul Peter Waterman. Însă, cu toate acestea, și-au atras simpatia unor fani care le-au determinat să obțină patru single-uri de top trei. Însă în anii următori au cunoscut o perioadă complet defavorabilă, pe toate planurile, în mod deosebit în plan financiar. Să aruncăm o privire mai atentă asupra carierei și vieții personale a celebrului duo.

În 2002, single-ul de debut al fetelor, acum iconic, Cheeky Song (Touch My Bum) a ajuns direct pe locul doi și a vândut 1,2 milioane de copii la nivel global. Au urmat apoi alte singeluri de succes, Take Your Shoes Off  și (Hooray Hooray) It’s a Cheeky Holiday. Cu toate acestea, patru ani mai târziu, totul s-a prăbușit, când casa lor de discuri a dat faliment și le-a lăsat fără câștiguri. Acestea au primit un avans de 40.000 de lire sterline când au semnat contractul. Cu toate acestea, când casa de discuri s-a închis, s-a spus că le datora peste 1 milion de lire sterline.

Cheeky Girls, un parcurs marcat de ghinioane

Au încercat diverse modalități de a-și restabili finanțele, dar nu a fost suficient. Gabriela a declarat pentru Evening Standard „Timp de doi ani am lucrat neclintit, gândindu-ne că vom face o grămadă de bani.” Cu toate acestea, câștigurile au fost insuficiente, comparabile cu greutățile lor. „Toată lumea crede că suntem milionare și își imaginează că ducem aceste vieți pline de farmec, dar realitatea este foarte diferită”. În 2006, gemenele au intrat în faliment și datorau taxe de 60.000 de lire sterline. Pe lângă problemele financiare, au început să se lupte și cu tulburări de alimentație.

Fetele, care sunt balerine și gimnaste, au început să dezvolte tulburări de alimentație ca urmare a stilului de viață haotic . La apogeul bolii lor devastatoare, amândouă au ajuns să cântărească sub limita normalului.  În încercarea de a se recupera au rămas cu leziuni grave. Acestea au suferit de artrită la nivelul coloanei vertebrale și genunchilor, pietre la rinichi, leziuni digestive și pierderi de memorie. Gabriela a adăugat: „Amintirile noastre sunt destul de pierdute acum – uitându-mă înapoi la niște poze când am călătorit prin Orientul Îndepărtat și prin Europa, mă uit la imagine și îmi spun: M-am dus chiar acolo?” „Nu-mi amintesc pentru că fusesem bolnavă în acel moment”.

Operație greșită de 100.000 de lire sterline

Luptele lor cu aspectul fizic nu s-a terminat aici și au simțit presiunea de a-și face o operație de mărire a sânilor. Monica și Gabriela au trecut prin mai multe operații, costul total ajungând la 100.000 de lire sterline. Prima lor operație a fost un dezastru și le-a lăsat cu rezultate vizibile, total inestetice. „Operația Gabrielei au fost cel mai mare eșec. Un sân era sus, unul în jos și se îndreptau în direcții diferite.”, a spus Monica pentru Daily Mail.  Descriindu-și proprii sâni după prima operația, ea a continuat: „Imaginați-vă două mere lipite pe tine, arătau exact așa. Oribil și dezgustător”.

Reflectând asupra deciziei de a face aceste intervenții, fetele au spus că presiunea a venit din partea industriei. „La vârsta de 19 ani nu am avut niciodată vreo problemă cu corpul nostru. În momentul în care am început să fim vedete pop și să fim în industrie, a fost o presiune mare venită de peste tot. Ne-am gândit că ne va face cariera și mai bună la momentul respectiv”.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Mihai Mitoseru a ajuns la înmormântarea Mioarei Roman
5.9 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *