Surpriză uriașă în media! Cornelia Rednic are emisiune TV. Cum se numește și la ce post TV e difuzată

Cornelia Rednic, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, a intrat în echipa Metropola TV, în postura de prezentatoare TV. Emisiunea vedetei se numește „Cu inima deschisă” și se difuzează în fiecare duminică, de la ora 14:00. Formatul emisiunii se dorește a fi un spațiu audiovizual dedicat artiștilor care vor să aducă un strop de bucurie și voie bună telespectatorilor în cea mai sfântă zi din săptămână.

Cornelia Rednic a bătut palma cu Metropola TV

„Emisiunea mea se numește ‘Cu inima deschisă’, este o emisiune care mă reprezintă, titlul mă reprezintă pentru că eu sunt un om cu inima deschisă, sunt un om care iubește oamenii, sunt poate puțin atipică pentru lumea de astăzi, dar am norocul și mi-a scos Dumnezeu în cale oameni buni, oameni cu care eu îmi permit să fiu așa. În general, în viața asta, trebuie să fii mereu în gardă, trebuie să fii atent, trebuie să te aștepți că, la un moment dat, cineva, pe la spate, poate să-ți facă un rău. Eu sunt norocoasă din acest punct de vedere și probabil și felul meu de a fi mă ajută să atrag oameni buni alături de mine. Sunt extraordinar de norocoasă și extraordinar de recunoscătoare.”, a declarat Cornelia Rednic.

Primele declarații ale artistei despre emisiunea „Cu inima deschisă”

Noua emisiune „Cu inima deschisă” păstrează tiparul programelor Metropola TV, care sunt gândite în așa fel încât să aducă în fața publicului informații de calitate, voie bună și prilejul de a petrece timp de calitate în familie.

„Acest proiect a început cu draga și buna mea prietenă Roberta Dumitriu. Noi ne cunoaștem de foarte mulți ani și mereu am fost prietene. Nu ne-am gândit vreodată că o să și ajungem să lucrăm împreună, dar iată că acum s-a ivit ocazia, iar acest lucru mă bucură foarte mult. Metropola TV este o televiziune foarte nouă, noi acum ne facem loc în preferințele telespectatorilor, însă mă bucură că în grila acestei televiziune găsesc doar emisiuni curate, emisiuni frumoase și îmi era dor de acest lucru, recunosc.”, a explicat soția lui Lupu Rednic.

Emisiunea prezentată de Cornelia Rednic, „Cu inima deschisă”, se difuzează în fiecare duminică, de la ora 14:00, pe Metropola TV.

Cum găsești Metropola TV

Programele Metropola TV pot fi urmărite astfel:

Digi pozitia 41 HD, 42 SD
Orange TV pozitia 125 SD
Vodafone pozitia 804 SD
INES pozitia 203 HD
Nextgen pozitia 12
Online pe www. metropolatv.ro/live

NECODAT PE SATELIT

  • Satelit : THOR 6
    Locatie orbitala: 0.8 VEST
    Frecventa: 12092 H
    Rata simbol: 28000 kSps

DIGI TV pe satelit

  • Satelit : THOR 6
    Locatie orbitala: 0.8 VEST
    Frecventa: 12092 H
    Rata simbol: 28000 kSps
    Pozitia 26

ORANGE TV pe satelit

  • Satelit : HELLAS SAT 3
    Locatie orbitala: 39.0 EST
    Frecventa: 12405 V
    Rata simbol: 30000 kSps
    Pozitia 125

FOCUS SAT pe satelit

  • Satelit : THOR 6
    Locatie orbitala: 0.8 VEST
    Frecventa: 12092 H
    Rata simbol: 28000 kSps
    Pozitia 40

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *