Surpriza uriașă pe care o pregătește Pavel Bartoș: „Îmi pun cumva sufletul pe tavă”. Ce face atunci când nu apare la Pro TV. VIDEO EXCLUSIV

Spectacolul se va juca lunar

Pavel Bartoș mărturisește că se află într-un punct al carierei și al vieții sale în care crede că îl definește pe deplin și a vrut musai să împărtășească acest moment cu publicul care i-a fost alături de atâția ani. Astfel că, prezentatorul de la „Vocea României” prezintă în acest weekend „One man aproape show!”, un spectacol după un scenariu scris de el, care cuprinde în mare parte elemente autobiografice. Pavel Bartoș a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că lucrează la el de aproape 3 ani și că în spatele lui se află de fapt un adevărat mesaj.

Pavel Bartoș, despre spectacolul autobiografic de la Teatrul Odeon

Pe 18, 19 și 4 decembrie, Pavel Bartoș își așteaptă publicul la teatrul Odeon, acolo unde va pune în scenă un spectacol despre care spune că oricine se poate regăsi, căci este un spectacol despre deciziile bune sau rele, despre greșeși, iubire. Tot ce vrea actorul să transmită este că viața trebuie și merită trăită din plin.

„La „One man aproape show” nu știu dacă mai sunt bilete. Mă bucur interesul atât de ridicat, dar uite că s-au pus în vânzare biletele pentru 4 decembrie, așa că lumea poate să mai cumpere, dar ele să găsesc doar pe site-ul Teatrului Odeon sau la caseria teatrului, deci nu se găsesc pe alte platforme, dar cu mare drag vă învit”, ne-a spus Pavel Bartoș despre premiera spectacolului, însă promite să nu se oprească doar la 3 zile, ci să vină cu el în fața publicului în fiecare lună.

„Spectacolul va avea o ciclicitate, va fi o dată pe lună și, știi cum e, mă bucur că lumea vrea. Plus că este un spectacol tare drag mie. E un spectacol născut în pandemie și care am realizat că viața merită trăită din plin. Aveam niște încercări și înainte, dar pandemia cu atât mai mult mi-a confirmat acest lucru: că trebuie să-l scot. Pentru că lumea are nevoie de un astfel de spectacol. Realizezi că, bună rea, tu ai o singură viață și pe aceea trebuie să o trăiești. Așa că trăiește-o din plin. „One man aproape show” pentru că am zis „one man”, adică eu, acum că va fi și show vom vedea. Ține foarte mult de public pentru că ne raportăm foarte mult la public, la ce se întâmplă în seara aia. Are un 20% care este în funcție de public și de ce se întâmplă”.

„Îmi pun cumva sufletul pe tavă”

Bartoș nu este doar performer în acest spectacol, ci producător cap-coadă. „Este multă autoironie, multă sinceritate. Sunt povești de viață tratate cu umor. Poate cu prea mult umor și multă-multă sinceritate. Îmi pun cumva sufletul pe tavă, dar o fac cu mare drag pentru că vreau să cred că după acest spectacol pleci acasă și zici: „viața e frumoasă. Hai să îi sun pe cei dragi mie”. Actorul este de părere că acum este momentul și locul pentru un astfel de spectacol, mai ales că este într-o perioadă nu doar creativă, dar și extrem de liniștită din toate punctele de vedere.

„E un moment. Tot timpul se poate mai mult, dar acum e un moment optim pentru acest spectacol. Eu am o vorbă, îmi trăiesc viața de zi cu zi, normal că aștept lucruri mari, lucruri mai mari să mi se întâmple, dar asta nu înseamnă că nu apreciez zilnic faptul că mă trezesc, faptul că ai mei sunt sănătoși, că eu sunt sănătos, că pot munci, că fac ceea ce îmi place, că sunt în două show-uri extraordinare, că am spectacole la Teatru Odeon, că îmi scot primul lungmetraj, „Ramon”.

Mă bucur de toate astea. Totul este greu, e foarte greu, să nu crezi că este foarte ușor, dar pe de altă parte dacă ar fi ușor nu știu ce să zic”, ne-a mai declarat Bartoș, completând că de anul viitor, va trebui să se împartă între spectacolul de la teatru și promovarea primului său lungmetraj în toate cinematografele din România. „Ramon” este în regia lui Jesus del Cerro, noi suntem parteneri. Din 3 februarie va fi și în cinematografe. Un film tare, tare fain”.

Pavel Bartos pregateste un show autobiografic la Teatrul Odeon
Pavel Bartoș, alături de Smiley

Revine la îmbrățișările care l-au făcut extrem de popular la „Românii au talent”

Pe lângă acestea, se pregătește și de un nou sezon „Românii au talent” căci s-a terminat perioada de casting și cât de curând vor începe filmările. Anul acesta, după o pauză destul de lungă, Bartoș va reveni la celebrele îmbrățișări în culise, îmbrățișări pe care nu a mai putut să le dea concurenților pe perioada restricțiilor impunse de pandemie.

„Revenim la ele. La „Românii au talent” începem să revenim la ele pentru că am văzut că lumea vine special pentru îmbrățișările noastre. Au suferit foarte mult când nu se mai putea să ne îmbrățișăm, dar uite că am revenit la normal”, a mai povestit amuzat Pavel Bartoș pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.