Sylvester Stallone divorțează după 25 de ani căsnicie. Primele declarații ale actorului

Ce spune Sylvester Stallone despre despărțirea de Jennifer Flavin
Sylvester Stallone divorțează după 25 de ani căsnicie. Primele declarații ale actorului

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează după o căsnicie de 25 de ani. Chiar ea a fost cea care a depus actele de separare de actorul în vârstă de 76 de ani.

Sylvester Stallone divorțează după 25 de ani căsnicie. Primele declarații ale actorului

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin sunt căsătoriți de 25 de ani, Între ei există o diferență de vârstă de 22 de ani. Soția actorului a depus actele de divorț pe data de 19 august, în Palm Beach County, Florida.

„Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, a spus Sylvester Stallone.

Semne de întrebare au apărut de curând, atunci când actorul și-ar fi acoperit tatuajul de pe braț cu soția sa. Și-a tatuat în schimb imaginea câinelui său, Butkus, cel cu care a jucat în filmul Rocky.

„Domnul Stallone intenționa să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, de nereparat. Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său de la „Rocky”, Butkus”, a declarat Michelle Bega, purtătorul de cuvânt al actorului.

Cum a început povestea dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin. Au mai fot împreună în tinerețe

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin s-au căsătorit în anul 1997. Recent și-au sărbătorit cea de-a 25-a aniversare. Aceștia au împreună trei fete: Sophia – 25 de ani, Sistine – 24 de ani, Scarlet – 20 de ani.

„Deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui mereu relația de peste 30 de ani pe care am împărtășit-o și știu că amândoi suntem dedicați fetelor noastre frumoase. Cer să ni se respecte intimitatea în timp ce mergem mai departe pe cale amiabilă”, a spus Jennifer Flavin, potrivit libertatea.ro.

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au mai fost împreună în tinerețe, însă s-au despărțit. După o relație de 6 ani, actorul a decis să îi trimită atunci o scrisoare prin care anunța despărțirea. Actrița a suferit foarte mult atunci. Ulterior, Jennifer ar fi aflat că actorul avea o relație cu un al model, pe nume Janice Dickinson. Acesta ar fi fost motivul pentru care Sylvester Stallone a decis atunci să rupă relația cu ea. După mulți ani, în 1996, s-au împăcat și deja după un an au devenit părinți pentru prima dată. S-au căsătorit în 1997 și iată că divorțează în anul 2022.

4.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.