Talismane care te feresc de invidie la locul de muncă. Ce trebuie să ţii pe biroul tău

Talismanele care te feresc de invidie la locul de muncă te pot proteja de energia negativă a celor din jur.
Talismane care te feresc de invidie la locul de muncă. Ce trebuie să ţii pe biroul tău

Talismane care te feresc de invidie la locul de muncă, au un rol important în a atrage energie pozitivă și bună dispoziție. Cu siguranță, invidia este un sentiment inevitabil, întâlnit deseori, dar aceasta poate induce gânduri distructive dacă devine de necontrolat. De aceea, îți recomandăm să folosești talismane pentru a alunga invidia la locul de muncă.

Talismanele sunt acele obiecte cărora li se atribuie o virtute și de asemenea, pot asigura protecție sau pot să aducă noroc. Sunt obiecte pe care poți să le iei cu tine oriunde.

Este foarte simplu să faci rost de un talisman personal în funcție de obiectivul ales. Ce îți dorești mai mult? Pentru a atrage dragostea, banii și pentru a ține la distanță vibrațiile negative există câte un talisman special.

Talismane care te feresc de invidie la locul de muncă

 

Talismane care te feresc de invidie la locul de muncă

Nu este nevoie să cumperi o amuletă, ci îți poți face propriul talisman și îl poți programa pentru a-și folosi energia în avantajul tău. Acest obiect te poate proteja oricând, iar dacă ai de-a face cu energii negative la locul de munca, iată câteva obiecte care ți-ar putea fi de ajutor:

  • Fă rost de turmalină, o piatră care poate să transforme energia negativă în energie pozitivă. Spală turmalina cu apă si sare, las-o să se usuce la soare, apoi adu-o la locul de muncă și așeaz-o la vedere, dar într-un loc în care ceilalți nu pot să pună mâna pe ea.

 

  • Știai că și un simplu măr poate ține la distanță vibrațiile negative? Se spune că merele adună de la soare energie pozitivă cât timp s-au copt, iar apoi o pot transmite mai departe. Așadar, poți să păstrezi în apropierea spațiului tău de lucru un măr copt, care poate ține la distanță energia negativă a celor din jur.

 

  • Mai mult decât un obiect de decor, cactusul poate să te ferească de invidia de la locul de muncă. Un cactus poate sa contracareze energiile negative care sunt transmise de oamenii cu care lucrăm în mod regulat. Așadar, păstrează un cactus pe birou sau în spațiul tău de lucru.

 

  • Acele sau boldurile sunt de asemenea talismane care pot să țină invidia sau deochiul la distanță. Pune un ac într-o cutiuță și păstreaz-l pe birou.

Acum că ți-ai ales talismanul preferat trebuie să mai știi că ziua ideală pentru a-l  programa este sâmbăta. Această zi este cea mai potrivită pentru ritualurile cu lecții karmice. Fiecare zi are o energie astrologică ce ne poate aduce mai aproape de îndeplinirea obiectivelor noastre.

 

 

 

 

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.9 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *