Tânăra din Timişoara a fost la grădiniţă înainte de tragedie. Directoarea a văzut-o pe geam. Ce s-a întâmplat

Iulia a fost la grădiniță înainte de a se sinucide! Noi detalii despre tragedia din Timișoara
Tânăra din Timişoara a fost la grădiniţă înainte de tragedie. Directoarea a văzut-o pe geam. Ce s-a întâmplat

Apar noi detalii despre ce a făcut Iulia, tânăra mămică din Timișoara, în dimineața zilei în care s-a sinucis. Înainte de a se urca pe blocul de zece etaje, tânăra ar fi fost văzută în curtea grădiniței copiilor.

Ce a întors-o pe Iulia? Sunt foarte multe întrebări fără răspuns. Anchetatorii trebuie să pună cap la cap toate informațiile pentru a afla ce s-a întâmplat cu Iulia și ce a determinat-o să își pună capăt zilelor alături de copii, o fetiță de șase ani și un băiețel de trei ani.

Iulia ar fi fost văzută în curtea grădiniței înainte de a se sinucide

Soacra Iuliei, mama lui Alex, povestește că directoarea grădiniței a văzut-o în dimineața respectivă pe tânără în curte, semn că nu plecase de acasă cu gândul sinuciderii, scrie wowbiz.ro.

“A fost ceva foarte grav de ea a venit să-mi povestească mie. Cred că nu mai putea. A ajuns la grădiniță, a văzut-o directoarea pe geam”, a dezvăluit soacra Iuliei în emisiunea Acces Direct.

Apropiații susțin că Iulia, tânăra mămică din Timișoara, era terorizată de fostul iubit

Apropiații Iuliei, tânăra mămică din Timișoara, au declarat că era terorizată de fostul iubit, pe nume Marcel. Acesta ar fi amenințat-o că îi ia băiețelul, pe fiul lui biologic.

Marcel a ajuns astăzi în fața procurorilor

Marcel a fost chemat în fața procurorilor pentru declarații. Potrivit playtech.ro, în telefonul Iuliei ar fi fost găsite mesaje de amenințare din partea acestuia.

Între timp, tânărul a făcut și o scrisoare publică în care are doar cuvinte de laudă la adresa Iuliei și le mulțumește celor care sunt acum alături de el.

“Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg.  Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună.

Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi.

Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem.  Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!”, este o parte din scrisoarea lui Marcel despre Iulia, tânăra mămică din Timișoara care s-a sinucis.

Anchetatorii urmează să deslușească ceea ce s-a întâmplat în ziua tragică, ce a determinat-o pe Iulia să se sinucidă alături de copiii săi. Vineri, cei trei au fost conduși pe ultimul drum.

Slujba de înmormântare a avut loc afară deoarece religia spune ca celor care se sinucid să nu li se facă slujbă în biserică. Iulia și cei doi copii au fost puși în același sicriu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
7.2 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *