Tânărul cu care s-a iubit Alexia Eram, înainte de a fi cu Mario Fresh. Tatăl lui se află în spatele gratiilor

De ce s-a încheiat relația lor

Înainte de relația actuală, Alexia Eram a format un cuplu cu un tânăr cunoscut. Cei doi au avut o relație de aproximativ doi ani și s-a încheiat atunci când fiica Andreei Esca s-a decis că își dorește să fie alături de Mario Fresh.

Cine a fost iubitul Alexiei Eram înainte de relația cu Mario Fresh. Tânărul este foarte cunoscut

Înainte de relația actuală, pe care o are din anul 2017 cu Mario Fresh, Alexia Eram a fost împreună cu Rashid Omar. Povestea lor de iubire a început în anul 2015 și s-a încheiat doi ani mai târziu, atunci când fiica Andreei Esca a decis să îl părăsească pentru a forma un cuplu cu „fiul adoptiv” al lui Alex Velea.

Avea numai 14 ani atunci când s-a cuplat cu fiul lui Omar Hayssam, temutul terorist. Cei doi și-au făcut publică relația la acea vreme prin diferite postări pe rețelele de socializare. S-ar fi cunoscut la Snagov, acolo unde familiile lor dețin proprietăți. Tatăl lui Rashid este în prezent la închisoare, după ce a primit o condamnare de 23 de ani și patru luni pentru terorist, înșelăciune și fraude. Este vinovat de răpirea a trei ziariști români în Irak, în anul 2005. Cu un an în urmă, în anul 2004, averea lui Omar Hayssam era evaluată la 100 de milioane de dolari.

S-a despărțit de Rashid Omar pentru a fi cu Mario Fresh

Alexia Eram pare că a luat cea mai bună decizie să se despartă de Rashid și să formeze un cuplu cu Mario, căci relația lor pare foarte bine sudată și cei doi se declară foarte fericiți împreună. Recent au trecut și prin proba distanței, căci Alexia a fost plecată în America Express cu fratele său, iar această perioadă a dovedit cât de mult se iubesc cei doi.

Chiar dacă formează un cuplu de aproximativ șase ani, Alexia Eram și Mario Fresh încă nu se gândesc la nuntă. Având în vedere și vârsta fragedă a lor, cei doi își doresc ca marele moment să aibă loc mai târziu.

„Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună”, a declarat Alexia Eram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *