Tatăl Andreei Bălan, primele declarații după ce s-a spus că fiica lui s-a căsătorit în secret cu Victor Cornea: “Destinul ni-l facem singuri”

Săndel Bălan nu l-a cunoscut personal pe actualul ”ginere”

Scris de: Daoud Andra

02 Feb. 2024

Vestea că Andreea Bălan și Victor Cornea s-ar fi căsătorit în secret i-a luat prin surprindere nu doar pe fanii cuplului, ci și pe tatăl artistei. Săndel Bălan spune că nu știe nimic cu privire la acest subiect, dar se bucură că fiica lui a mai dat o șansă iubirii. Primele declarații ale părintelui vedetei, despre presupusul ginere.

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre căsătoria secretă

O fotografie publicată de Andreea Bălan pe internet a dus la apariția unor zvonuri legate de căsătorie. Vedeta își însoțește iubitul la o competiție în Grecia, iar pe legitimația ei de acces este trecut numele Andreea Cornea Bălan. Cei care au văzut fotografia s-au grăbit să tragă concluzia că artista și tenismenul s-ar fi căsătorit în secret.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea s-au căsătorit? Detaliul care a dat de bănuit, documentul unde artista îi poartă numele sportivului

Informația l-a luat prin surprindere și pe tatăl cântăreței, care spune că nu știe nimic despre o eventuală căsătorie. Săndel Bălan locuiește la Ploiești, în timp ce mama vedetei s-a mutat alături de ea, la București, pentru a o ajuta cu fetițele.

”Nu ştiu nimic, nu am aflat să se fi căsătorit Andreea. Dacă se mărita, ar fi anunţat în primul rând părinţii, familia, ceea ce nu s-a întâmplat încă. Nu l-am cunoscut pe băiat. Citesc şi eu pe internet despre el, că e un sportiv bun. Orice om din lumea asta are dreptul la o nouă căsnicie, o nouă şansă în viaţa la dragoste. Să nu aşteptăm să ne pice din cer ceva! Destinul ni-l facem singuri”, a dezvăluit tatăl Andreei Bălan, pentru Playtech Știri.

Sandel Bălan
Săndel Bălan. tatăl artistei

Artista nu i l-a prezentat tatălui pe iubitul ei

Chiar dacă formează un cuplu de aproape un an și lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei, Andreea Bălan nu i-a făcut cunoștință lui Victor Cornea cu tatăl ei, deocamdată. Tenismenul le cunoaște pe mama artistei și pe fetițele ei și petrec mult timp împreună, ca o familie. Vedeta nu a simțit până acum nevoia să i-l prezinte și tatălui ei pe cel cu care formează un cuplu de luni bune.

Citește și: Andreea Bălan, în rochie albă în vârf de munte. Artista le-a arătat tuturor surpriza făcută de iubitul ei, Victor Cornea FOTO

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan și tatăl ei nu au cea mai apropiată relație. Chiar dacă s-au împăcat în urma certurilor care au avut loc între ei, artista a ales să păstreze distanța și să o implice în familie doar pe mama sa.

”Nu știu ce să spun, nu cunosc situația, am citit știrea pe internet, nu-mi dau eu cu părerea. Nu-l cunosc nici pe jucătorul de tenis, nici pe fiul lui. Andreea m-a ținut departe de viața ei personală, cu mama ei vorbește despre tot, eu sunt la Ploiești, ele, la București”, a mai declarat Săndel Bălan pentru aceeași publicație.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *