Tatăl lui Andrei Bănuță plânge când îl vede pe acesta jucând în serialul Groapa. „Nu poate să se uite la mine cum mă bat ăia acolo” VIDEO EXCLUSIV

"Înțeleg personajul, mă transpun în el, am înțeles povestea și chestia asta mă ajută"

Andrei Bănuță este o supriză plăcută atât pentru Anghel Damian, cel care a avut încredere în talentul său și l-a chemat la casting pentru serialul ”Groapa”, dar și pentru public. Deși nu are cursuri de actorie, tânărul se descurcă exemplar pe platourile de filmare. Andrei Bănuță a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că singurul care nu se poate uita la scenele cu el este chiar tatăl lui, însă nu pentru că nu își încurajează fiul, ci pentru că trăiește o dată cu personajul pe care acesta îl interpretează.

Andrei Bănuță, despre experiența trăită pe platourile de filmare ale serialului Clanul

Serialul ”Groapa” este o adaptare după serialul fenomen ”Cukur”, iar din distribuție face parte și Andrei Bănuță. Chiar dacă nu are experiență în domeniu, singurele lui filmări în genul fiind pentru videoclipuri și o reclamă atunci când era doar un copil, artistul a impresionat toată echipa de producție cu modul în care își face meseria și cât de talentat este și în acest domeniu.

”Când ne-am întâlnit ultima dată eu ți-am povestit că nu am școală și că nu am ”cochetat” cu asta niciodată și este mare minune pentru mine că reușesc să fac față acolo. Să știi că sunt mândru de ce văd și eu. Adică e frumos, mă simt bine făcând asta și mă simt bine uitându-mă la mine în contextul ăsta, că era ceva la care nici nu am îndrăznit să visez până acum”, ne-a mărturisit Andrei Bănuță, completând că singurul inconvenient a fost atunci când a trebuit să se pună în pielea personajului și mai ales să intre în starea de spirit descrisă de regizor și scenariști.

„Un lucru care mi-a pus niște bețe în roate a fost faptul că nu prea zâmbesc în serialul ăsta”

”Un lucru care mi-a pus niște bețe în roate a fost faptul că nu prea zâmbesc în serialul ăsta. Și toată viața mea eu am fost cu zâmbetul pe bune, eu zâmbesc în general. Acolo trebuie să stau serios. Dar este mișto, înțeleg personajul, mă transpun în el, am înțeles povestea și chestia asta mă ajută. În plus este o similitudine între noi, între mine și personajul meu și asta este șmecher rău”.

Per total nu doar că este mulțumit de prestația lui, dar este fascinat de tot ce înseamnă acest rol. Atât de mândru este de proiectul lui încât atunci când a fost în vacanță în Turcia, știind impactul pe care l-a avut serialul ”Cukur” s-a folosit de acest aspect.

”Groapa” este după un serial turcesc care a fost difuzat și la noi la un moment dat. M-am uitat îți dai seama, să văd și eu ce face Celasun sau cum îl cheamă acolo. Chiar am fost în Turcia și pe la toate restaurantele unde m-am dus le-am zis că eu sunt Celasun în varianta din România. Și primeam dulciuri gratis. Deci la ei serialul ăsta este la fel ca ”Inimă de țigan” la noi, adică cel mai iubit și cel mai cunoscut serial. E tare rău”, a povestit amuzat intepretul lui Denis din serialul ”Groapa”.

”Plânge când mă bat ăia acolo”

Singurul care nu se poate bucura la fel de intens este chiar tatăl artistului. Deși îl susține necondiționat în tot ceea ce face, când vine vorba de serial mărturisește că nu poate urmări evoluția fiului său, mai ales că se numără printre personajele care au parte de multă acțiune și multe scene cu bătaie.

”Plânge când mă bat ăia acolo. Ne-am uitat într-o seară împreună, i-am cumpărat televizor din ăsta smart, i-am pus Voyo, tot tacâmul. Dimineața s-a mai uitat o dată și dragul de el a plâns. Mi-a zis că el nu poate să se uite la mine cum mă bat ăia acolo. Mă întreba dacă chiar m-au lovit pe bune. I-am explicat că noi acolo avem o coregrafie. Nu s-a întâmplat să mă accidentez. Ne oprim. Adică suntem destul de atenți”, a mai povestit Andrei Bănuță pentru EGO.ro.

Citește și Andrei Bănuță, despre relația incredibilă pe care o are cu tatăl lui. ”Lucrurile care erau pentru viitorul meu muzical s-au făcut cu niște sacrificii” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *