Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit. “Drum lin printre stele”

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a fost operat pe cord în 2019
Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit. “Drum lin printre stele”

Este din nou doliu în familia lui Răzvan Ciobanu. Tatăl regretatului designer a murit. Anunțul a fost făcut luni dimineață pe pagina pensiunii pe care familia regretatului designer o are la munte.

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit. Se confrunta cu probleme de sănătate

Vestea că tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit a fost dată pe pagina de Instagram a pensiunii pe care familia lor o deține. Bărbatul se confrunta cu probleme de sănătate, trecând și printr-o operație pe cord deschis în urmă cu doi ani, înainte moartea lui Răzvan Ciobanu.

„Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, a spus avocata Laura Vicol în 2019, prietenă cu regretatul Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019 în urma unui accident

Răzvan Ciobanu a murit în primăvara anului 2019, în a doua zi de Paște. Regretatul designer avea 43 de ani. Accidentul în care el s-a stins din viață a ridicat multe controverse. Ulterior, în urma autopsiei s-a stabilit că „s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală”.

Părinții regretatului designer au fost cei mai afectați de moartea sa. Au plâns mult și încă sufereau de pierderea unicului lor fiu. Acum, s-a stins din viață și tatăl acestuia, scrie wowbiz.ro.

„Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el”, spunea mama lui Răzvan Ciobanu la trei ani de la moartea regretatului designer.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.