Tatăl lui Theo a confirmat vestea: “Voi fi cel mai fericit bunic!”. Ce a dezvăluit despre iubitul artistei

Ioan Diaconu: "Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii"
Tatăl lui Theo a confirmat vestea: “Voi fi cel mai fericit bunic!”. Ce a dezvăluit despre iubitul artistei

Tatăl lui Theo Rose a confirmat vestea că va fi bunic. Celebra cântăreață este însărcinată, iar tatăl ei se declară extrem de fericit. Abia așteaptă să devină bunic. Părinții au fost printre primele persoane care au aflat frumoasa veste.

Tatăl lui Theo a confirmat vestea: “Ne-a făcut marea bucurie”

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, este însărcinată și va deveni mamă pentru prima dată în vara anului 2023. Tatăl ei este în culmea fericirii. Ioan Diaconu a dezvăluit că familia a fost prima care a aflat marea veste. Cu toții abia așteaptă să-l cunoască pe bebeluș. Tatăl lui Theo Rose a precizat că încă nu știu sexul bebelușului.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a spus Ioan Diaconu în exclusivitate pentru playtech.ro.

Ce spune tatăl lui Theo Rose despre iubitul artistei: “Ne-a făcut o impresie foarte bună”

Theo Rose l-a prezentat pe Anghel Damian părinților săi, iar aceștia au o părere foarte bună despre regizor. Cât despre nuntă, tatăl artistei a mărturisit că nu știe nimic, dar crede că în curând va avea loc și acest eveniment. Ioan Diaconu a declarat că el își dorește ca nunta să aibă loc. Bineînțeles, decizia le aparține lui Theo și lui Anghel Damian, care momentan nu au făcut nicio declarație.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a mai spus Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose.

Tatăl lui Theo Rose a mai precizat că și-a rugat fiica să-și mai elibereze programul, dat fiind faptul că acum este însărcinată. De asemenea, a rugat-o să treacă mai des pe acasă, pe la ei, ca să se odihnească.

La începutul verii din 2022 s-a aflat că Theo Rose nu mai formează un cuplu cu Alex Leonte, cu care avea o relație de aproximativ 8 ani. Artista a confirmat atunci că este într-o relație cu regizorul Anghel Damian. Iată că după aproximativ patru luni de relație, cei doi trec la un alt nivel și urmează să devină părinți.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.