Tavi Clonda, sancționat dur pentru schimbarea majoră de look. Ce și-a făcut soțul Gabrielei Cristea

Soțul Gabrielei Cristea și-a schimbat look-ul. Decizia lui Tavi Clonda de a-și vopsi părul nu a fost pe placul fanilor, care l-au asaltat cu reacții răutăcioase: „Unde s-a vopsit, Tavi? Că vreau să-mi scurtez și eu niște pantaloni”.

Tavi Clonda a renunțat la părul șaten

Tavi Clonda, soțul uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, are mare grijă de aspectul său fizic. Partenerul Gabrielei Cristea a renunțat la culoarea naturală a părului, preferând să se facă blond. La scurt timp după apariția pozelor cu noua sa înfățișare pe internet, replicile dure nu au încetat să apară: „Unde s- a vopsit, Tavi? Că vreau să-mi scurtez și eu niște pantaloni” / „Nu e vopsit, a ieșit culoare din creier!” / „Oare la ce mai faceți reclamă?” / „Sunteți bine plătiți să faceți reclame … scaune, mașini, rochii, bere la mic dejun”.

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani

Pe de altă parte, și Gabriela Cristea a fost, recent, jignită, de unele internaute pe motiv că s-a îngrășat și că arată ca o „balenă”: „Mi-a scris o duduie că s-a uitat la video-urile mele și că de-aia sunt cât o balenă, pentru că balotez. Păi da, dar balotez pe banii mei și, duduie dragă, balotez o dată pe săptămână și nu o zi, că am o singură masă la care trișez. Și atunci înregistrez și postez în social media. Și dacă vreau să balotez tot magazinul, îl balotez, căci îmi permit acest fapt”.

Mai mult, vedeta TV nu s-a oprit aici, ci a continuat prin a sugera celor care sunt atât de dornici să îi judece pe alții să se uite, mai întâi, în propria ogradă: „Iar tu ai poze cu icoane, deci e clar că ești o balenă eșuată dacă ți-e atât de rușine, încât nici măcar o poză cu tine, personal, n-ai avut curajul să-ți pui în social media. Voi astea, care aveți icoane și flori la conturile voastre și ne comentați pe noi, ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate. Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *