Taylor Swift, sărut pătimaș cu iubitul la Super Bowl 2024. Nu au mai ținut cont de privirile celorlalți și și-au dat frâu liber sentimentelor FOTO

Artista a avut emoții mari pentru iubitul ei

Scris de: Daoud Andra

12 Feb. 2024

Finala campionatului de fotbal american a ținut cu sufletul la gură milioane de telespectatori, la fel ca în fiecare an. Meciul disputat duminică seara a fost unul plin de surprize, nu doar din punct de vedere sportiv. Taylor Swift a fost prezentă la finala Super Bowl 2024, pentru a-și susține iubitul, pe jucătorul Travis Kelce. La final, cei doi au sărbătorit victoria echipei la care joacă Kelce, chiar pe teren.

Taylor Swift a oferit momentul serii la Super Bowl 2024

Duminică seara, toată America a urmărit cu sufletul la gură finala campionatului de fotbal american. Echipele care s-au confruntat în finala Super Bowl 2024 au fost Kansas City Chiefs și San Francisco 49ers. Cei de la Kansas City au câștigat, în ultimele momente, iar victoria a fost aplaudată de un stadion întreg.

Printre spectatorii din primele rânduri s-a numărat și Taylor Swift, care a venit să își susțină iubitul. Fotbalistul Travis Kelce joacă la echipa care a câștigat trofeul, astfel că, la finalul serii, cei doi au sărbătorit victoria chiar pe teren. Cântăreața nu a mai ținut cont de nimic și și-a sărutat cu foc iubitul, chiar pe iarbă.

Citește și: Cine este Şerban Ghenea, românul de care sigur nu ai auzit cu 19 premii Grammy. Toată America vorbește despre el

În imaginile filmate se poate auzi cum Taylor îi spune iubitului ei că a fost un meci incredibil și îl felicită. Primele zvonuri despre relația celor doi au apărut în toamna anului trecut, când artista a participat la primul meci disputat de cei de la Kansan City Chiefs.

Taylor Swift, sărut pătimaș cu iubitul la Super Bowl 2024. Nu au mai ținut cont de privirile celorlați și și-au dat frâu liber sentimentelor FOTO
Taylor Swift și-a susținut iubitul din public

A zburat din Japonia pentru a-și susține iubitul

Taylor Swift traversează o perioadă extraordinară, atât pe plan personal, cât și profesional. Săptămâna trecută, artista a câștigat premiul Grammy pentru ”Albumul anului”, fiind al patrulea astfel de trofeu din cariera sa. Apoi, artista și-a reluat turneul internațional ”Eras Tour”, iar cu puțin timp înainte de finala SUper Bowl, a avut un concert în Japonia.

Citește și: Rochiile purtate de Miley Cyrus la Premiile Grammy au făcut furori. Artista a reușit să impresioneze cu ținuta neobișnuită

Diferența de fus orar a ajutat-o să poată fi alături de iubitul ei, în finala de duminică seara. Taylor a zburat de la Tokyo la Las Vegas, ajungând cu două ore înainte de începerea finalei. Artista a venit la stadion însoțită de părinții ei și a stat în primele rânduri, lângă actrița Blake Lively și colega ei de breaslă, Lana Del Rey.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *