Te trezești la 3:33 noaptea? Ce semnifică de fapt această oră, conform numerologiei. Mesajul inedit pe care îl ascunde

Ce să faci dacă vezi această oră pe ceas

Scris de: Daoud Andra

23 Apr. 2024

Te trezești la 3:33 noaptea? Ce semnifică de fapt această oră, conform numerologiei. Mesajul inedit pe care îl ascunde

Există numeroase superstiții legate de ore și, în funcție de momentul în care ne uităm la ceas, putem interpreta cifrele pe care le vedem în diferite feluri. Dintre toate combinațiile de ore și minute, ora 3:33 are o semnificație cu totul aparte. Iată ce înseamnă dacă te trezești și te uiți la ceas la această oră!

Semnificația specială a orei 3:33

La tot pasul suntem înconjurați de cifre, iar știința numită numerologie se ocupă să decodifice mesajele pe care acestea le poartă. Nimic nu este întâmplător atunci când vine vorba despre numere și mai ales despre ore. Se spune că aduce noroc să te uiți la ceas la fix și ghinion dacă te uiți la fără un minut. Însă ce înseamnă dacă te uiți la ceas când orele și minutele sunt în oglindă?

Potrivit unei superstiții în care cred mulți oameni, atunci când ora și minutele sunt identice, se spune că îngerul păzitor vrea să ne transmită un mesaj puternic. Dintre toate orele, 3:33 are cea mai profundă semnificație, iar mulți o asociază cu ceva negativ. Se crede că această oră din noapte este un timp mort, iar mulți o numesc ”ora diavolului”.

Vezi și: Ce arată ultima cifră din CNP despre destinul tău. Tainele nebănuite pe care le ascunde, conform numerologiei

Mulți oameni se trezesc între ora 3 și ora 4 noaptea, din cauză că atunci se încheie unele cicluri de somn și încep altele. Unele persoane experimentează ceea ce se numește paralizie în somn, în acest interval, adică sunt semi-conștienți, însă nu pot mișca corpul. În orice caz, dacă te trezești și te uiți la ceas la 3:33 noaptea, este un semn că trebuie să fii mai atent la ce se petrece în jur și să îți asculți mai mult intuiția în acea zi.

Alte superstiții legate de ceasuri

Nu doar ora pe care o arată ceasul poate fi interpretată în diferite feluri, ci există o mulțime de superstiții legate de ceas ca obiect în sine.

Vezi și: Care este cifra banilor. Cum se calculează și ce trebuie să faci ca să atragi bogăția în viața ta

  • Nu este bine să oferi sau să primești cadou un ceas. Se spune că aduce ghinion și că urmează să te cerți sau să te desparți de persoana căreia i-l oferi sau de la care îl primești.
  • În trecut, se obișnuia ca în camera în care cineva a murit, ceasul să se oprească.
  • Ceasul nu se dă niciodată înapoi, atunci când se fixează, ci doar înainte. În loc să dai ceasul cu o oră în urmă, îl vei da cu 11 ore înainte, pentru a ajunge la cifra dorită.
  • Dacă un ceas rămâne în urmă sau se oprește, se spune că aduce ghinion.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *