Teama uriaşă pe care o are acum Olena Zelenska, prima-doamnă a Ucrainei: „E capabil să reziste la orice”

Teama uriaşă pe care o are acum Olena Zelenska. Prima-doamnă a Ucrainei este mândră de soțul ei, dar se teme pentru viața lui
Teama uriaşă pe care o are acum Olena Zelenska, prima-doamnă a Ucrainei: „E capabil să reziste la orice”

Teama uriaşă pe care o are acum Olena Zelenska, prima-doamnă a Ucrainei. Cu siguranță nu este ușor să fii în locul Olenei Zelenska, soția președintelui Ucrainei. La începutul războiului a preferat să rămână mai mult în umbra evenimentelor. Însă, pe măsură ce situația s-a agravat aceasta a început să fie o altă voce importantă.

La rândul ei mamă, Olena a postat mai multe mesaje de încurajare, dar și povești sfâșietoare despre copiii care și-au pierdut viața în timpul războiului. Prin naturalețea și prin susținerea de care a dat dovadă, Olena Zelenska a câștigat simpatia lumii întregi.

Teama uriaşă pe care o are acum Olena Zelenska

Teama uriaşă pe care o are acum Olena Zelenska – Aceasta recunoaște că se teme pentru viața lui Volodimir Zelenski

Își susține soțul și recunoaște că este mândra de el, dar totodată a declarat că se teme pentru viața lui. Soția președintelui ucrainean a scris recent o scrisoare prin care se adresează presei din lumea întreagă. Scrisoarea intitulată „Eu mărturisesc”, a fost publicată pe serviciul de mesagerie Telegram. În ea, spune că ceea ce s-a întâmplat cu țara ei este „imposibil de crezut”. „În ciuda asigurărilor din partea instituțiilor de propagandă susținute de Kremlin, care numesc aceasta „operațiune specială” – este, de fapt, uciderea în masă a civililor ucraineni”.

Olena Zelenska a mărturisit că decizia de ascrie această scrisoare a venit ca un răspuns la solicitările instituțiilor media din întreaga lume. Mărturiile ei din Ucraina sunt însă terifiante.

„Poate că cele mai devastator lucru din această invazie sunt copii care au căzut victime. Alice în vârstă de opt ani, care a murit pe străzile din Okhtyrka, în timp ce bunicul ei încerca să o protejeze. Sau Polina din Kiev, care a murit în bombardamente cu părinții ei. Arsenii, în vârstă de 14 ani, a fost lovit în cap de epave și nu a putut fi salvat, deoarece o ambulanță nu a putut ajunge la el la timp din cauza incendiilor intense. Când Rusia spune că „nu poartă război împotriva civililor”, spun mai întâi numele acestor copii uciși”. Sunt doar câteva dintre mărturisirile pline de tristețe ale primei doamne din Ucraina.

Recent, a oferit și câteva declarații pentru ABC News, iar în cadrul acestora a recunoscut că se teme pentru siguranța lui Zelenski. Aceasta a spus că una dintre cele mai mari preocupări este bunăstarea soțului ei.

„Ca orice femeie din Ucraina, acum mă tem pentru soțul meu”, a scris Zelenska. „În fiecare dimineață, înainte de a-l sun, mă rog să meargă totul bine. Știu, de asemenea, cât de puternic și de rezistent este. El este capabil să reziste la orice, mai ales când apără oamenii și lucrurile pe care le iubește.”Se mai arată în declarațiile pentru sursa citată.

sursa foto: facebook.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8.4 23 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *