Tehnica de machiaj a lui Jennifer Lopez. Îi șterge 30 de ani de pe chip

J. Lo apelează la o armă secretă atunci când vine vorba despre machiaj

Scris de: Daoud Andra

28 Dec. 2022

Jennifer Lopez este una dintre vedetele care au descoperit secretul tinereții. Chiar dacă a trecut de 50 de ani, vedeta arată în continuare la fel de bine ca atunci când s-a lansat. Diva a dezvăluit recent că nu apelează la botox, ci la produse de îngrijire foarte bune și la anumite trucuri de make-up. Care este tehnica de machiaj a lui Jennifer Lopez, cu ajutorul căreia arată cu 30 de ani mai tânără.

Cum face Jennifer Lopez să aibă pielea tânără

La 53 de ani, Jennifer Lopez se poate lăuda cu un ten de adolescentă. Diva este preocupată de frumusețe și duce un stil de viață sănătos, care îi garantează trăsături perfecte. În plus, în urmă cu câțiva ani, J. Lo și-a dus pasiunea pentru frumusețe la rang de business. A lansat o linie de produse de îngrijire a tenului, care se bucură de un real succes.

Din când în când, vedeta împărtășește și cu cei care o urmăresc trucuri ce țin de frumusețe. J. Lo are curajul să apară la orice oră fără machiaj și fără filtre pe rețelele sociale și să-și arate rutina de îngrijire și machiaj în fața celor care o urmăresc. De curând, diva a făcut o demonstrație de make-up pe Instagram și le-a arătat fanelor ei trucurile la care apelează pentru a arăta ca la 20 de ani.

Tehnica de machiaj a lui Jennifer Lopez
Jennifer Lopez are anumite trucuri care o ajută să arate impecabil

Tehnica de machiaj a lui Jennifer Lopez

Atunci când nu se lasă pe mâinile pricepute ale make-up artiștilor, Jennifer Lopez se machiază singură pentru orice ocazie. Vedeta are o rutină bine pusă la punct, care o ajută să arate întotdeauna impecabil. După ce aplică seruri și creme pentru hidratarea tenului, J. Lo trece la aplicarea fondului de ten. Acesta trebuie să fie unul lejer, cu acoperire medie și cu efect iluminator.

Fondurile de ten mate și cu acoperire mare nu fac decât să accentueze ridurile și nu complimentează un ten matur. Arma secretă a lui J. Lo în materie de make-up este bronzerul. Acesta o ajută să obțină acel look ca și cum tocmai s-a întors din vacanță de la mare. Diva îl aplică în punctele feței pe care vrea să le accentueze: fruntea, linia maxilarului, sub pomeți și pe nas.

Machiajul tenului este completat de un iluminator discret, aplicat pe punctele cele mai înalte ale pomeților și pe vârful nasului. Pentru ochi, folosește de obicei o singură nuanță de fard, în tonuri cât mai naturale. Mascara și gloss-ul completează machiajul pentru care optează cel mai adesea soția lui Ben Affleck.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *