Tendințe extensii de gene în 2022. Ce se poartă și cum obţii efectul de „vulpiță” EXCLUSIV

Învață cum se întrețin corect extensiile de gene! Aveți grijă la igienă, altfel vă puteți confrunta cu posibile alergii!
Tendințe extensii de gene în 2022. Ce se poartă și cum obţii efectul de „vulpiță” EXCLUSIV

O privire de felină ne poate ajuta atunci când vrem să ne punem în evidență trăsăturile naturale. Numeroase femei recurg la extensiile de gene pentru a avea un chip frumos conturat, însă acestea au nevoie de o îngrijire specială pentru a rezista cât mai mult timp. În exclusivitate pentru Ego.ro, Cătălina Duminică, lash artist, vă spune despre tendințe extensii de gene în 2022.

Ce tendințe extensii de gene în 2022 există deja lansate

La fel ca la haine și machiaj, există tendințe și atunci când vorbim despre extensiile de gene. Micile ajutoare ale femeilor oferă o privire pătrunzătoare, astfel că un specialist ne-a explicat totul despre acest domeniu surprinzător.

„Se poartă curburile speciale, M și L. Se merge pe lungimi destul de mici în prima jumătate a ochiului și pe efectul dramatic de alungire și cu volume undeva între 8 și 10 D.”, a explicat Cătălina Duminică, lash artist, pentru Ego.ro.

Ce iau în considerare specialiștii când vine vorba despre tendințe extensii de gene în 2022

Atunci când vine vorba despre extensiile de gene, ajutorul unui specialist este esențial pentru a se obține efectul dorit. Numeroase femei își doresc să se bucure de o privire care să capteze toată atenția, așa că iată la ce se uită specialiștii atunci când aplică extensiile de gene:

„În primul rând, se ia în considerare forma ochiului, dar și curbura genelor naturale. Ne orientăm și după stilul clientei, dacă este mai excentrică sau își dorește ceva natural. De asemenea, încercăm să conturăm ochiul. Alungirea se folosește pentru a pune bazele unei forme ale ochiului, iar volumul pentru a da contur, a intensifica privirea. Majoritatea optează în zilele noastre pentru alungire, există un efect de vulpiță aici. Cu cât este mai dramatic, cu atât reușesc să alungesc ochiul mult mai mult”.

Cătălina Duminică, lash artist, ne-a spus ce tendințe extensii de gene există în 2022
Cătălina Duminică, lash artist, ne-a spus ce tendințe extensii de gene există în 2022

„Nu se mai poartă lungimile foarte mari”

În 2022 nu se mai pune accent pe lungimile foarte mari, ci, mai degrabă, pe conturarea ochiului. Cătălina Duminică ne-a explicat ce se întâmplă în momentul în care se folosesc curburile speciale, care oferă un efect de alungire, dar și de lifting:

„Nu se mai poartă lungimile foarte mari, este important să conturăm ochiul cât mai intens, fără să se vadă că există extensii de gene. În momentul în care se folosesc curburile speciale, adică M și L, se pune accentul pe baza ochiului, adică se intensifică linia lui și obține un efect de lifting, dar și de alungire”.

Ce greșeli se fac în mod frecvent

Numeroase femei preferă să nu își spele genele în fiecare zi, crezând că acestea o să reziste mai mult. Nimic mai fals! Extensiile de gene au nevoie de întreținere, altfel sebumul adunat pe chip ar putea să aducă probleme, dizolvând adezivul.

„Există o problemă la igienă, multe femei au impresia că, dacă nu le spală, atunci rezistă mai bine. În momentul în care au trecut cele 48 de ore pentru ca adezivul să își finalizeze procesul de polimerizare (uscare), este indicat ca extensiile de gene să fie spălate în fiecare zi, practic degresăm zona ochilor. Organismul elimină sebum în fiecare seară, astfel că trebuie să scăpăm de el. În momentul în care acesta intră în contact cu baza extensiilor de gene, adezivul începe să se dizolve. De aici și usturimile și problemele de rezistență ”, a punctat Cătălina Duminică.

Câteva tendințe extensii de gene în 2022, realizate de Cătălina Duminică, lash artist
Câteva tendințe extensii de gene în 2022, realizate de Cătălina Duminică, lash artist

Tendințe extensii de gene în 2022: Cum se îngrijesc

Îngrijirea genelor este importantă, căci nimeni nu își dorește ca una dintre cele mai importante trăsături să aibă de suferit. Iată cum ar trebui să fie ele întreținute acasă:

„Cu ajutorul unei periuțe rotunde se aplică spuma de degresare la baza genelor, atât pe pleoapă, cât și pe extensii, prin mișcări rotative. Apoi, este indicat ca ele să fie foarte bine curățate și clătite cu apă. Recomandarea mea ar fi să se folosească dușul pentru a avea presiune la acest pas, stimulând creșterea genelor naturale. Ulterior, se folosește un șervețel, acesta se pune la baza genelor pentru a absorbi surplusul de apă. Ele trebuie să fie periate după acest pas, doar când sunt uscate”.

De ce cad extensiile de gene

Zona ochilor trebuie să fie igienizată cât mai bine pentru a scăpa de sebumul în exces, care poate să ducă la dizolvarea adezivului. În altă ordine de idei, genele trebuie să fie ferite de toate produsele pe bază de ulei.

„Să presupunem că toată procedura este executată așa cum este necesar de către specialist. Multe cliente nu igienizează zona ochilor, iar sebumul ajunge în contact cu adezivul și el se dizolvă. Trebuie să excludem orice produs uleios din această zonă pentru a sta cât mai bine degresată”, a adăugat Cătălina Duminică.

Motivul pentru care există reacții alergice

Unele femei s-au plâns de faptul că au dezvoltat diferite alergii după ce au optat pentru extensiile de gene. Cătălina Duminică a vorbit și despre acest subiect, explicând că multe cliente pot să se confrunte cu probleme aduse de cianocrilat:

„Nu este vina adezivului în momentul în care vorbim de alergii. Poate exista alergie la o anumită substanță, astfel că există o reacție dacă organismul este expus la aceasta pe termen lung sau este slăbit din punct de vedere al sistemului imunitar. Poate să apară o reacție alergică imediată sau dobândită în timp. În procentaj foarte mare, clientele pot avea alergie la cianoacrilat. Dacă se întâmplă așa ceva, nu există un adeziv minune care poate rezolva această problemă, căci alte produse nu au adeziune”.

La cât timp trebuie să meargă femeile în salon pentru gene

Persoanele care preferă extensiile de gene trebuie să meargă la întreținere la fiecare 3 sau 4 săptămâni pentru a apela la ajutorul specialistului. De asemenea, trebuie să se țină cont de procesul natural, căci extensiile nu pot să cadă fără genele naturale:

„În mod natural, jumătate din gene pică în jur de 3-4 săptămâni. Acesta este procesul natural. Undeva la 3-4 săptămâni, este nevoie ca femeile să vină și să își facă procedura de reaplicare sau întreținere a extensiilor de gene, tocmai pentru că genele naturale cresc. Extensiile cad alături de genele naturale, acesta este un ciclu de regenerare. Nu este bine ca extensiile să cadă fără genele naturale”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *