Tendințe iarnă 2022. Rochiile pulover sunt la modă. Cum și când poți să le porți

În jurul unei rochii pulover pot fi construite numeroase ținute

Scris de: Daoud Andra

17 Nov. 2022

Iarna poate fi mai dificil să îmbini utilul cu plăcutul și să găsești ținute care să arate bine, dar să îți ofere și confort termic, în același timp. Trendurile se schimbă de la an la an, iar în ceea ce privește tendințe iarnă 2022, rochiile pulover sunt la mare căutare.

Tendințe iarnă 2022. Rochiile pulover, vedeta acestui sezon

Trendurile se schimbă de la un an la altul, însă unele piese vestimentare se bucură de popularitate sezon după sezon. Este și cazul rochiilor pulover, care sunt la mare căutare în această iarnă. Extrem de comode, versatile și călduroase, aceste piese vestimentare bifează aproape toate criteriile pe care le au în vedere femeile atunci când își aleg o ținută.

În sezonul rece, ținutele trebuie să fie atât la modă, cât și să ofere confort termic, mai ales dacă petreci mult timp afară. Rochiile pulover bifează ambele criterii și alte câteva în plus. Pot fi purtate indiferent de ocazie și pot fi accesorizate în multe feluri, astfel încât să obții o ținută potrivită pentru orice situație.

În funcție de modelul ales, de siluetă și de ce alte piese vestimentare și accesorii ai în dulap, poți crea ținute extrem de chic, în care piesa de rezistență este rochia pulover.

Tendinte iarna 2022 Rochiile pulover sunt la moda
Rochiile pulover sunt piesele de rezistență iarna aceasta

Cum accesorizăm rochiile pulover

În magazine există o mulțime de modele de astfel de rochii, de lungimi, croieli și culori diferite. În funcție de modelul ales, poți accesoriza diferit o rochie pulover, pentru a o purta atât la birou, cât și la o întâlnire romantică sau la o ieșire în oraș.

Cu cizme de piele întoarsă. Textura tricotată se potrivește de minune cu pielea întoarsă. Poți opta pentru botine până la gleznă, cu sau fără toc, o pereche de dresuri groase și o rochie pulover. Pentru o ținută de seară și dacă silueta îți permite, alege o pereche de cizme de piele întoarsă peste genunchi.

Cu cizme negre, din piele. O pereche de cizme din piele lăcuită reprezintă o alegere clasică pentru orice ocazie. Pot fi purtate în aproape orice combinație, inclusiv cu rochii tricotate și dresuri. Dacă rochia este tot de culoare neagră, alege un dres colorat, pentru a scoate ținuta din anonimat.

Cu pantofi cu toc. Pentru o petrecere sau o ieșire în oraș, alege o rochie pulover oversized și o pereche de pantofi cu toc. Pot fi stiletto sau alt model. Alege o pereche de dresuri subțiri, un palton pe deasupra și ai o ținută casual perfectă.

Cu bocanci. Pentru un outfit de inspirație punk, combină o rochie pulover cu o pereche de bocanci cu ținte și ești gata de ieșit în oraș. De asemenea, poți accesoriza o astfel de rochie și cu cizme de cowboy, ghete cu platformă sau chiar sandale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *