Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022. Idei și sfaturi pentru un look versatil. Ce se poartă

Principalele tendințe de modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2022.
Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022. Idei și sfaturi pentru un look versatil. Ce se poartă

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022. După o vară incredibilă, cu rochii diafane și texturi fine, a venit momentul să ne pregătim pentru sezonul de toamnă. Tendințele sezonului toamnă-iarnă 2022 sunt la fel de versatile și ofertante. Odată cu prezentările de modă care au avut loc pe cele mai importante podiumuri, s-au lansat o gamă variată de trenduri noi. Există câte un stil potrivit pentru oricine, fie că vorbim despre franjuri, corsete sexy sau pălării de cowgirl.

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022. Ce se poartă și cum se poartă

Iată care sunt principalele accesorii în trend și idei de haine pentru un look versatil. Ce se poartă în toamna 2022.

Color block

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022
Color block

S-au dus vremurile în care culorile incompatibile nu erau considerate la modă. De câteva sezoane și implicit toamna aceasta, trendul culorilor puternice alăturate a revenit în tendințe. Îndrăznețe și strălucitoare, aceste culori adaugă o notă de originalitate și stil. În funcție de preferințe, încearcă să amesteci nuanțe calde, cum ar fi portocaliu și roz sau tonuri reci precum verde și albastru, pentru o notă revigorantă.

În timp ce un costum duo-cromatic este cea mai populară alegere, poți adăuga și o a treia sau chiar a patra nuanță într-o astfel de ținută. Dacă nu vrei să adaugi încă o haină, mizează pe accesorii. Încearcă o pălărie, o geantă sau pantofi îndrăzneți.

Jachete aviator

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022
Jachetă aviator

Un element de bază al garderobei care nu se demodează niciodată este jacheta aviator. Un item deosebit de versatil, poate fi purtat de la orele de antrenament de dimineață, la prânzul de weekend și până la seara. A avut diverse actualizări de lux pentru a se potrivi la o varietate de ținute. Astfel că poți alege dintre jachete de aviator din fâș, de piele sau chiar modele supradimensionate în stil vintage.

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022. Ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Curele tip corset

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022
Curea tip corset

Tendința curelelor de tip corset nu este ceva nou, dar revine la modă în special în sezonul rece. Acest accesoriu care subliniază talia funcționează bine cu o gamă largă de ținute. Poate fi combinat cu rochii dantelate, pulovere lungi din tricot dar și cu piese separate. Designerii accentuează forma de clepsidră a siluetei și pun accent pe sublinierea taliei. Stilurile burlesque sunt, de asemenea, favorizate în tendințele modei.

Corsete

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022
Corsetul poate fi o piesă de efect într-o ținută

Tocmai la timp pentru sezonul petrecerilor, bustierele super sexy revin în tendințele toamnei. De la texturi transparente până la piele croită și detalii brodate, se poartă o varietate de corsete care adaugă o notă seducătoare oricărei ținute.

Aceste piese vestimentare se asortează cu pantaloni drepți pentru un aspect business elegant sau cu fuste lungi, mulate pentru o declarație de stil mai modernă.

Pălării de cowboy

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022
Pălărie de cowboy

Pe măsură ce cizmele de cowboy au devenit populare, era de așteptat că și pălăriile se vor alătura tendinței. Acest accesoriu versatil arată grozav atunci când accentuează o ținută simplă de zi. Purtat cu un costum într-o nuanță similară, poate adăuga un plus de complexitate unei ținute fără să pară exagerat. Acest tip de pălării au devenit tot mai populare și în rândul festivalurilor de muzică. Așa că poți purta acest accesoriu și cu o rochie lungă sau cu pantaloni evazați.

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022. Piese esențiale

Franjuri

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022
Fustă franjuri

Cu multă textură și mișcare, detaliile cu franjuri sunt un detaliu minunat pentru o ținută simplă de zi. Poți găsi jachete, cămăși sau fuste cu franjuri, o alegere populară în acest sezon. Acest trend se combină foarte bine cu pălăriile cowboy, pentru un look în tendințe creativ. O fustă cu franjuri, un top simplu și o pereche de cizme pot forma ansamblul perfect pentru ținută elegantă de toamnă.

Tricotajele

Tendințe modă în sezonul toamnă-iarnă 2022
Tricotaje

Nu există sezon de toamnă fără ca hainele tricotate să se numere printre tendințele principale. Se poartă mai mult ca oricând rochiile lungi din tricot, fustele maxi dar și puloverele supradimensionate. Cu cât mai mai multe straturi de tricot, cu atât mai bine. Chanel propune o actualizare modernă a accesoriilor din anii ’90, iar la Louis Vuitton unde puloverele tricotate erau înnodate în talie. Indiferent de preferințele tale ai de ales dintr-o varietate de cardigane, rochii pulover sau pulovere statement în culorile toamnei.

Tendințe de toamnă 2022. Produse de beauty pentru îngrijirea tenului și a corpului

Produse de beauty pentru îngrijirea tenului și a corpului

Dacă tot am aflat care sunt principalele trenduri în materie de vestimentație, să descoperim și propunerile sezonului pentru îngrijirea pielii. Odată cu schimbarea vremii și scăderea temperaturilor, trebuie să investim mai mult în produsele de îngrijire.

Bare Eau de Parfum de la Victoria’s Secret

Victoria’s Secret a lansat parfumul Bare Eau de Parfum, care valorifică puterea individualității. Parfumul transpune puterea  exprimării personalității, întărind misiunea brand-ului de a motiva fiecare femeie.

Espada de la Foreo

FOREO, unul dintre cele mai populare beanduri de tech beauty lansează un nou dispozitiv modern. Espada, un dispozitiv ce are la baza lumina LED albastră oferă un tratament profesional pentru impuritățile tenului. Grație vibrațiilor T-Sonic, diminuează apariția coșurilor, a porilor negri sau a punctele negre.

Invisidry Shampoo

Dacă ești în căutarea unui nou șampon uscat, Maria Nila are soluția pentru tine. Descoperă noua formulă a unui șampon uscat de succes. Invisidry Shampoo este un spray-pudra care reîmprospătează părul și scalpul. Prin formula specială absoarbe rapid excesul de sebum și oferă o senzație fresh.

Quick Dry Heat Spray

Maria Nila propune și un produs care reduce timpul dedicat îngrijirii părului. Este vorba de Quick Dry Heat Spray, care deține o protecție termică ridicată și reduce timpul de uscare al firelor de par. Produsul conține hidrofuge, un ingredient care facilitează procesul de uscare, oferind și un aspect strălucitor și mătăsos în același timp.

sursă foto: instagram.com

Citește și tendințe modă toamnă-iarnă 2022. 7 cele mai importante trenduri despre care e bine să știți

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *