Tendințe nuntă în 2024. Schimbarea care face furori printre miri, ce este la modă acum

Tendințe nuntă în 2024. Schimbarea care face furori printre miri, ce este la modă acum

Nunta este un eveniment social și cultural ce marchează uniunea legală și/sau religioasă a două persoane. Este considerată un moment de celebrare a iubirii și a angajamentului între cei doi parteneri și poate implica o varietate de tradiții și ceremonii, în funcție de cultura și religia lor. Ce idei sunt la modă în 2024?

Moda nunților în 2024

Nunta reprezintă și o ocazie perfectă pentru familie și prieteni să se adune și să își exprime aprecierea față de cuplu, adesea prin oferirea de daruri sau prin discursuri și toasturi. Potrivit organizatorilor de nunți, mirii anului 2024 au idei surprinzătoare când vine vorba despre acest eveniment important. Prin urmare, foarte mulți dintre ei se îndreaptă, acum, spre petreceri inspirate din filme. Specialiștii susțin ca nunțile clasice au devenit „demodate”, iar tinerii îndrăgostiți caută să-și impresioneze invitații cu lucruri inedite.

Pentru anul 2024, mirii vor să își organizeze nunta în aer liber: „Anul 2024, la fel ca fiecare an, vine cu anumite provocări. Acesta sunt reprezentate de dorințele mirilor, care se aliniază la noile trenduri. În 2024 avem foarte multe solicitări pentru nunți în aer liber și trebuie să ne conformăm. Mirii își imaginează petreceri ca în filme, într-un decor elegant și frumos. Au început să nu-și mai dorească petreceri clasice, cu toate tradițiile. Optează pentru simplitate, pentru eleganță, pentru un loc aerisit, în care toți invitații să se simtă confortabil, a declarat Maria Gal, organizator de evenimente, scrie Adevarul.

Ce preferă mirii acum

În mod surprinzător, sunt la mare căutare petrecerile cu mai puțini invitați, afirmă organizatorii de nunți: „Având în vedere că este cea mai importantă petrecere din viața de cuplu, nu pot lipsi persoanele foarte apropiate. Tot mai mulți miri au început să reducă numărul de invitați, își doresc petreceri mai intime, cu cei apropiați. Sunt la modă nunțile cu maximum o sută de persoane, care sunt mai ușor de gestionat și de organizat. Nu putem spune că nu mai există încă și cunoscutele petreceri, cu sute de persoane, dar au început să fie mai rare. Tinerii, în general, invită la petrecere doar persoanele apropiate, iar acest lucru l-am observat în ultimii doi-trei ani, a mai precizat Maria Gal.

În opinia experților, pandemia de coronavirus a avut un rol major în schimbarea tendințelor. Prin urmare, romanii au văzut că se pot organiza nunți mai mici, în aer liber, la care să participe doar apropiații.

În pandemie a început această modă sau imediat după. Oamenii au participat la petreceri mai restrânse, chiar în aer liber. S-au simțit bine, le-a plăcut și au luat acele petreceri drept model. Totodată, mulți dintre ei optează acum și pentru nuntă de zi, care era văzută ca un adevărat sacrificiu înainte de pandemie. Acum, aceste lucruri sunt normalitatea„, a punctat experta. 

Vezi si Trenduri pentru nunți în 2024. Nicu Bocancea, despre tendințele în materie de decorațiuni și buchetul miresei: „Ideea este inovativă, a venit așa dintr-o nebunie” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *