Tenorul Vlad Miriță și fotomodelul Maria Natură s-au îndrăgostit pe Facebook: ”Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra” EXCLUSIV

A cucerit-o cu un mesaj cu tâlc: ”Cine te ia de soție trebuie să-ți păstreze numele, altfel e păcat de el!”
Tenorul Vlad Miriță și fotomodelul Maria Natură s-au îndrăgostit pe Facebook: ”Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra” EXCLUSIV

Vlad Miriță, tenorul care ne-a reprezentat, alături de Nico, și la Eurovision, cu piesa ”Pe o margine de lume”, ne-a povestit, în interviul pentru Ego.ro, despre frumoasa lui soție, Maria Natură, pe care a cunoscut-o pe Facebook. Cum a atras-o, cu ce mesaj, și cum se înțeleg, deși ambii sunt în Zodia Leu, ne povestește Vlad, la șase ani de la nunta lor de poveste: ”Suntem firi destul de iuți. Mai cerem și sfatul preotului duhovnic, când ne mai poticnim!”.

Vlad Miriță și-a cunoscut viitoarea soție pe Facebook. A cucerit-o pe loc, cu un mesaj cu tâlc

Vlad și Maria formează, de departe, unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Dar, și unul dintre cele mai liniștite, micile lor conflicte fiind rezolvate după doar câteva minute. Vlad Miriță ne-a povestit despre frumoasa lui soție, Maria Natură, pe care a cunoscut-o pe Facebook, și pe care a atras-o cu un mesaj interesant.

”Maria este fotomodel, mai prinde și reclame, este și imaginea fermei noastre. Numele ei de familie este Natură. Dar, să vă spun cum am intrat cu ea în vorbă. Am găsit-o pe Facebook, ea cu soră-sa erau acolo. Am văzut numele Natură, așa era înregistrată. Am întrebat-o dacă este vreun pseudonim, dar mi-a spus că este numele de familie. Ce m-am gândit eu să zic: ”Extraordinar, ai un nume atât de frumos, încât cine te ia de soție trebuie să-ți păstreze numele, altfel e păcat de el!”. Și am luat-o eu de nevastă și m-am ținut de cuvânt. O cheamă Maria Natură Miriță. Mă și gândeam: ”Eu, care sunt înnebunit după natură, cum Dumnezeu mi-a dat o femeie pe care s-o cheme chiar așa?”.

Cei doi se ajută în bucătărie.

”Ea nu gătește foarte des, ne mai trimit părinții, mai mâncăm în oraș. Însă, când avem mese, gătește și Maria, chiar bine, ca mama ei. Și eu, mă mai bag la d-astea, la cuptor, fripturi, le țin câte 6-7-8 ore. Am și eu talentul meu”.

Secretul relației: ”Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra. Dar, când unuia îi sare, se înmoaie celălalt”

Care este secretul relației lor? Vlad susține că nu este totul roz și că mai au și mici conflicte, pe termen scurt.

”Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra. Dar, când unuia îi sare, se înmoaie celălalt. De obicei, ea face primul pas spre împăcare. Suntem Lei amândoi, ca zodie, când nimerim într-o cușcă mai se lasă și cu supărare. Ea vine însă și zice: ”Gata, hai să vedem cum rezolvăm!”. Este o femeie înțeleaptă, dar și eu mai las de la mine”, ni s-a mai confesat Vlad Miriță, în exclusivitate pentru Ego.ro

Vlad Miriță se consideră un introvertit. Ce îi spune soției, când îl cicălește: ”Mai lasă-mă, femeie!”

Întrebat de reporterii Ego.ro cum se autocaracterizează, tenorul nu a ascuns că are și defecte și că nu este foarte ușor de suportat.

”Par foarte prietenos, dar când stai în casă, zi de zi, cu mine, nu e chiar așa. Sunt destul de introvertit, nu sunt prea vorbăreț, Maria, soția mea, vrea să știe, să îi povestești, am uneori răbdare, iar când nu mai am îi zic: ”Mai lasă-mă, femeie!”.  De altfel, înainte de a mă cununa, preotul duhovnic mi-a spus: ”Când te-ai însurat, gata, s-a terminat cu viața ta, frate! Nu mai e nimic din ce știai tu!”. Am primit și un sfat valoros de la părinte, că îi mai cerem câte o povață, când ne poticnim. Câteodată, vine ea montată, cu o idee, are un scenariu deja făcut, iar dacă îi zic ”Nu!”, se supără de parcă îi dai cu parul în cap. Preotul mi-a zis așa: ”Nu-i mai zice ”Nu!”. Dă-i arvună, spune ”Da!” și ea se duce, te lasă în pace, o mai duci cu vorba. Dacă îi zici ”Nu!”, din start, când femeia s-a entuziasmat, ai terminat-o! Oricum, nu se întâmplă acum, e un plan de viitor, până atunci se întâmplă tot felul de lucruri, poate mai uită”.  Și, da, funcționează!”, ne-a mai povestit Vlad Miriță.

Vlad Miriță alături de soția lui
Vlad Miriță alături de soția lui

A avut vânzări foarte bune, la ferma lui din Târgoviște, deși carnea s-a scumpit cu 20%: ”Am epuizat stocul de pui și de curcani!”

Vlad Miriță, care deține o fermă de animale la Târgoviște, ”Moșia Chindia”, își mai rotunjește veniturile din comercializarea preparatelor din carne. El ne-a vorbit, pentru Ego.ro, și despre vânzările înregistrate în această perioadă, dar și despre afacerea prosperă.

”Noi am avut vânzări peste așteptări, în perioada aceasta, dar și un pic înainte. Am epuizat tot stocul de pasăre, de pui și de curcani. Noi nu creștem păsările decât când este iarbă afară. Un curcan îl crești cam 4 luni, iar un pui, între 2 și 3 luni. S-a scumpit kilogramul de carne, cam cu 20%, la unele am crescut mai puțin, suntem și online, pe site-ul fermei. La unele produse am mai lăsat la preț. Am scos la vânzare și niște mititei, se vând foarte bine, din carne de porc 80% și din carne de vită. Mai cumpără de la noi și Cristi Brancu, de la Prima TV. El ia porc, de obicei. Recent, m-a sunat și mi-a zis: ”Frate, s-au terminat fripturile, trebuie să vin să iau altele!”.

Vlad Miriță organizează la Târgoviște un spectacol grandios: ”M-aș bucura să-l prezinte Dan Negru, mi-a purtat noroc la debut!”

Tenorul Vlad Miriță susține că, în ultima vreme, odată cu ridicarea restricțiilor, are tot mai multe invitații la evenimente. Ba, chiar pregătește și el unul grandios, la Târgoviște, cu ocazia celor 20 de ani de carieră muzicală.

”Am concerte și împreună cu Paula Seling și cu Marcel Pavel, am cântat și cu Laura Bretan, la Sala Palatului. Ea a împlinit 20 de ani de viață, iar eu fac 20 de ani de carieră. Voi organiza, cu acest prilej, un spectacol, la Târgoviște. M-aș bucura ca spectacolul să fie prezentat de Dan Negru. El mi-a purtat noroc la Festivalul ”Mamaia”, în 2002, când am luat locul 1, la Sectiunea Debutanți”.

9.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.