Tensiuni între Prințul William și Regele Charles. Cum l-a făcut pe tatăl său, nu ar fi vrut să se afle asta

Totul a ieșit la iveală abia acum!

În ultimii ani, au ieșit la iveală tot mai multe detalii despre Familia Regală a Marii Britanii. Se pare că între membrii acesteia au existat mai multe neînțelegeri, de-a lungul timpului, care s-au aflat abia acum. Unele dintre ele înca există, după cum susține autorul Omid Scobie, în noua sa carte, ”Endgame”. Iată ce tensiuni ar fi între Prințul William și Regele Charles!

Prințul William, nemulţumit de modul în care conduce tatăl său

Familia Regală din Marea Britanie pare să nu mai aibă liniște, după ce Prințul Harry a părăsit casa regală pentru o viață în Statele Unite ale Americii și după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Odată stabilit în SUA, fiul cel mic al Regelui Charles și soția sa, Meghan Markle au venit cu tot felul de dezvăluiri despre ce se petrece dincolo de ”cortină”. Acum, a venit rândul autorului Omid Scobie să ofere informații prețioase publicului prin intermediul cărții sale ”Endgame”.

Potrivit acestuia, Prințul William, care, mai devreme sau mai târziu, va urca pe tronul Marii Britanii, nu ar fi mulțumit deloc de modul în care conduce tatăl său. Mai mult decât atât, acesta ar fi de părere că Regele Charles este ”incompetent”, atunci când vine vorba despre rolul său de șef de stat.

Nu de puține ori, fratele Prințului Harry l-ar fi comparat pe tatăl său cu Regina Elisabeta a II-a și ar fi constatat că bunica sa conducea mult mai bine țara. Amintim că Regina Elisabeta a II-a a avut nu mai puțin de șapte decenii de domnie.

Citește și Femeia care l-a refuzat pe Prințul William. “Se îndrăgostise de ea și își dorea o relație”. De ce nu au putut fi împreună!

Pe ce membru al Familiei Regale nu l-ar suporta Prințul William

O altă dezvăluire interesantă făcută în cartea ”Endgame”, de către autorul Omid Scobie, este aceea că partenerul de viață al lui Kate Middleton nu l-ar avea deloc la inimă pe Prințul Andrew.

Conform celui care a scris cartea ”Endgame”, fiul cel mare al Regelui Charles ar fi dorit să se ia măsuri rapide și dure în privința unchiului său, după ce acesta a fost implicat în scandalul de proporții care l-a avut la mijloc pe Jeffrey Epstein. Însă, se pare că ceilalți membri ai Familiei Regale au ales să fie mai înțelegători cu Prințul Andrew.

Citește și Pasiunea ascunsă pe care o are Kate Middleton. Prințul William, surprins de curajul soției sale: “Ești nebună”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
4.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *