Teo Trandafir, cele mai sincere mărturisiri despre viaţa de mamă: „Maia s-a născut la mine în brațe. A știut întotdeauna cine sunt!” EXCLUSIV

„În viața asta trebuie doar să fii fericit!”, consideră vedeta care promite să nu îi interzică absolut nimic fiicei sale după ce adolescenta va deveni majoră
Teo Trandafir, cele mai sincere mărturisiri despre viaţa de mamă: „Maia s-a născut la mine în brațe. A știut întotdeauna cine sunt!” EXCLUSIV

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate persoane publice de la noi, dar și un model demn de urmat de femeile din România. La prima impresie, pare că are o forță extraordinară de a face orice, atât profesional, cât și personal. Însă vedeta TV recunoaște că are slăbiciunile ei, pe care le-a descoperit în timp și pe care a învățat să le accepte. Teo Trandafir ne-a povestit, într-un interviu exclusiv pentru EGO.ro, și despre fiica ei, Maia, alături de care formează o echipă pe cinste.

Maia i-a adus lui Teo Trandafir multă bucurie
Maia i-a adus lui Teo Trandafir multă bucurie

„Dacă am văzut că nu merge, nu ne dăm cu capul de pereți în același loc”

În societate, ți se spune că anumite lucruri „trebuie” făcute și că este mai important „ce spune lumea” decât ceea ce simți cu adevărat. Însă Teo Trandafir a învățat să se ghideze după alte reguli. Principii de viață pe care le îmbrățișează mai nou și fiica ei, Maia.

„După părerea noastră, a Maiei și a mea, în viața asta nu prea „trebuie” nimic. Ne-am obișnuit și am fost crescuți și noi și părinții noștri în spiritul acestui „trebuie”. Dacă la un moment dat nu se poate, nu mai trebuie. Încercăm, dar dacă am văzut că nu merge, nu ne dăm cu capul de pereți în același loc doar pentru că „trebuie”. În viața asta trebuie doar să fii fericit”, a declarat Teo Trandafir pentru EGO.ro.

De aceea, moderatoarea emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, susține că lumea ar trebui să trăiască după propriile reguli. Și mai ales să nu se încreadă prea mult în toți oamenii din jur.

„Unei fete la început de drum i-aș spune să își organizeze sentimentele. Să știe exact cât să investească în oameni și să fie foarte atentă cu acest lucru. Pentru că există riscul să își epuizeze resursele cu oameni care nu prea merită. Dar acestea sunt greșeli pe care dacă nu le faci, nici nu progresezi. Sfatul meu este să fie cu ochii în patru, dar să treacă și prin greșelile care duc spre progres. Este esențial ca femeie să fii sensibilă, empatică la suferințele celorlalți, la nevoile lor”, ne-a mai mărturisit vedeta TV.

Teo Trandafir alături de fiica ei, Maia, o tânără educată, isteață și frumoasă
Teo Trandafir alături de fiica ei, Maia, o tânără educată, isteață și frumoasă

Teo Trandafir: „Maia s-a născut la mine în brațe. A știut întotdeauna cine sunt!”

Teo Trandafir este pe micul ecran de aproape 30 de ani. Și, de-a lungul timpului, a prezentat o sumedenie de emisiuni de divertisment. Astfel, a devenit unul dintre cei mai bine cotați realizatori TV din România. Cu toate acestea, vedeta TV nu s-a considerat niciodată celebră. Și nici nu a profitat de pe urma acestui statut, câștigat după ani întregi și grei de muncă. Aceeași mentalitate i-a transmis-o și fiicei. Deși este conștientă de statutul mamei sale, Maia nu a încercat vreodată să profite sau să se folosească de numele Trandafir.

„A știut tot timpul cine sunt. Maia s-a născut la mine în brațe. Nu a fost o noutate pentru ea și s-a autoeducat în timp văzând oamenii pe care eu îi apreciez, învârtindu-se în cercurile în care mă învârt și ei și întâlnind oameni cunoscuți. A ținut-o în brațe de mică Pepe, l-a cunoscut pe Smiley. E în relații foarte bune cu mulți oameni importanți pe care îi vedea de obicei la televizor. Dar fiind situația de așa natură, pentru ea nu a fost un hop”, a mai povestit Teo pentru EGO.ro.

Poate asta se datorează și modestiei de care dă dovadă.

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, nu au secrete
Teo Trandafir și fiica ei, Maia, nu au secrete

„Nu am fost niciodată mulțumită și nu cred că voi fi vreodată”

În ciuda faptului că oricine din România a auzit cel puțin o dată numele ei și că a moderat emisiuni de maximă audiență, Teo nu se caracterizează ca fiind unul dintre cei mai buni oameni de televiziune de la noi.

„Eu sunt un om eminamente nemulțumit; de propriile performanțe, de modul în care interacționez cu oamenii. Mi se pare că aș putea face mai mult, că aș putea fi mai îngăduitoare și uneori pun niște presiuni asupra mea care nu-mi fac neapărat bine. Dar așa sunt eu, nu am fost niciodată mulțumită. Și nu cred că voi fi vreodată, pentru că mulțumirea duce la limitarea căutării de sine”.

„Maia este un om just, nu trădează niciodată!”

Chiar dacă menirea unui părinte este de a fi el cel care își îndrumă copilul în viață, îi dă sfaturi și încearcă să-i insufle niște principii, Teo ne mărturisește că din multe puncte de vedere Maia îi este un adevărat mentor.

„Sunt anumite lucruri pe care ea le are și eu nu le am. Are un curaj de a merge mai departe, pe care uneori îl am, alteori am nevoie de un mic sprijin. Este un om just, nu trădează niciodată și asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. Dacă vede bullying nu stă și se uită, are întotdeauna reacție”, ne-a mai povestit extrem de mândră de copilul pe care l-a crescut.

Vedeta este o mamă fericită
Vedeta este o mamă fericită

Teo Trandafir: „Nu pot să îmi fac intervenții care se bazează pe tăietură”

Când vorbește despre Maia, Teo Trandafir nu-și asumă nicio clipă calitățile adolescentei. Prezentatoarea TV nu se sfiește să recunoască faptul că nu ea a învățat-o pe Maia cum să fie o domnișoară cochetă, cum să-și aleagă hainele și mai ales cum să se prezinte la un eveniment, ba, din contră, Maia este cea care îi este adesea consilier de imagine.

„Nu am avut niciodată această discuție despre farduri sau pantofi cu toc, pur și simplu s-a întâmplat. Am admirat felul ei de a fi, mai ales că mie nu îmi aparține deloc. De unde a învățat nu știu, unde a văzut, nu știu, dar probabil și pentru că învață la o școală destul de riguroasă, simte nevoia ca în viața ei privată să fie mai elegantă și cochetă”, ne-a mai spus Teo.

Vedeta mai spune că niciodată nu i-a interzis nimic fiicei sale, nici să se machieze, nici să încerce pantofii cu toc. Și că nu are de gând să-i interzică nici vizitele la medicul estetician în cazul în care Maia își va dori acest lucru, asta pentru că, la rândul ei, Teo este clientă a clinicilor estetice.

„După 18 ani nu prea mai am mare lucru de spus. Până acum nu și-a manifestat intenția asta și, minoră fiind, și-a dat seama că nu este cazul. Cred că mai are de așteptat un pic, nu te apuci la 20 de ani să te injectezi cu botox. Eu am apelat la serviciile chirurgului estetician, dar neavând niciodată timp de recuperare, fiind zilnic pe post în direct, nu am recurs la lucruri majore. Nu pot să îmi fac intervenții care se bazează pe tăietură. Prefer să merg la estetician pentru hidratare, întreținere, chestii mici”, ne-a mai spus Teo Trandafir.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 98 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
La ce distanță trebuie să plantezi gălbenelele, de fapt. Așa vor înflori mai mult timp
De ce să pui oțet pe ușile din casă, de fapt. Trucul care are rezultate...
Îl cunoaște toată țara, dar nimeni n-a știut că sunt împreună! Cu ce fotbalist celebru...
DEZVĂLUIRI BOMBĂ: Ce se întâmpla în timpul partidelor monstruoase de vânătoare ale lui Țiriac
Pensia incredibilă pe care o are Maria Băsescu. Câți bani primește lunar de la statul...
Andra și Cătălin Măruță au o casă de vis. Interiorul te lasă fără cuvinte
„Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită...
Câtă cafea ai voie să bei pe zi: la ce riscuri te supui dacă depășești...
Filmarea cu fosta soție a lui Claudiu Niculescu a stârnit reacții. Diana Munteanu, în costum...
Cine e soția lui Pavel Bartoș și ce meserie are. Anca Bartoș și fiicele, ca...
Ce proprietate deține Prințul George în România
Comisia Europeană impune o regulă care schimbă regulile jocului. Obligație pentru Facebook, Twitter sau YouTube
Horoscopul banilor. Puterea destinului pentru 4 zodii. Peștii o duc extrem de bine din punct...
Fenomenul ASTRAL care avantajează CLAR două zodii!
Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate din viața sa. Ce a simțit când a fost adoptată de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *