Teo Trandafir, dezvăluire uluitoare despre Dan Capatos. A recunoscut abia acum: “Nu-l văzusem vreodată”

Cei doi s-au întâlnit recent, în podcastul lui Teo

Scris de: Daoud Andra

23 Jan. 2024

Teo Trandafir, dezvăluire uluitoare despre Dan Capatos. A recunoscut abia acum: “Nu-l văzusem vreodată”

Sunt doi dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune de la noi, însă până de curând, nu au avut ocazia să stea față în față. Teo Trandafir și Dan Capatos, căci despre ei este vorba, s-au întâlnit recent la podcastul lansat de Teo, iar aceasta a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre prezentatorul de la Xtra Night Show.

Ce a spus Teo Trandafir despre Dan Capatos

De când a renunțat la televiziune, Teo Trandafir se dedică unui nou proiect. Vedeta și-a făcut un podcast pe YouTube, iar de curând a avut primul episod, în care l-a avut invitat pe Mircea Badea. În episodul al doilea din ”Gând la gând cu Teo”, invitatul este Dan Capatos. Cu ocazia filmării podcastului, vedeta a dezvăluit că până de curând, nu se întâlnise niciodată față în față cu Dan Capatos.

Teo a publicat pe conturile ei de socializare o fotografie în care apare alături de prezentatorul de la Antena Stars, pentru a anunța că îl are invitat la podcast, în episodul care apare joi.

Citește și: Meseria la care Teo Trandafir ar reveni cu mare drag: „Mă duc cu dragă inimă”. Vedeta recunoaște că această profesie este foarte solicitantă VIDEO EXCLUSIV

”Dan Capatos era, până mai deunăzi, un om pe care nu-l văzusem vreodată. Acum suntem față în față, la Gând la gând cu Teo, joi, de la 19:00. Descoperire sau scântei?”, a scris Teo în dreptul imaginii.

Teo Trandafir, dezvăluire uluitoare despre Dan Capatos. A recunoscut abia acum
Teo și Dan Capatos s-au întâlnit la podcastul ”Gând la gând cu Teo”

Teo Trandafir, dezvăluiri de la începutul carierei

În primul episod de podcast, Teo și Mircea Badea au povestit cum se descurcau cu banii la începutul carierei. Atunci când s-au angajat în televiziune, cei doi aveau salarii foarte mici și nu le ajungeau banii de la o lună la alta. Din acest motiv, au încercat, la un moment dat, să își mai găsească un job secundar, pentru a-și spori veniturile.

Citește și: Ce salarii aveau Teo Trandafir și Mircea Badea, la debutul în televiziune: “Muream de foame împreună”

”Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: ‘Păi da, dar pe atunci, vezi Doamne, erau bani. Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”, a spus Teo Trandafir în podcastul său.

”Am ajuns la Oficiul Forțelor de Muncă, sector 3, și ne-am depus acolo CV-ul și când am plecat de acolo era o doamnă care mătura strada, și ne-a recunoscut că eram la televizor, dar nu mâncam (n.r. – nu primeau mulți bani)… Ne-am dus la Oficiul Forțelor de Muncă să ne înscriem și a zis: Ia uite, au venit vedetele la ‘brațili’ de muncă”, a povestit, la rândul său, Mircea Badea.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *