Teo Trandafir i-a dezvăluit secretul. Detaliul incredibil care s-a aflat despre Dan Negru. Nimeni nu ar fi bănuit

Teo a spus ce fel de emisiuni nu ar putea să prezinte Dan Negru.

Scris de: Daoud Andra

16 Oct. 2022

Teo Trandafir i-a dezvăluit secretul. Detaliul incredibil care s-a aflat despre Dan Negru. Nimeni nu ar fi bănuit

Teo Trandafir și Dan Negru sunt, de ceva vreme, colegi la aceeași televiziune. Cei doi știu să obțină succes indiferent ce emisiuni ar modera, însă merg în direcții diferite. Teo a vorbit recent despre colegul ei de la Kanal D și a dezvăluit un detaliu pe care puțini îl știu despre el. Ce emisiuni nu ar putea niciodată să prezinte Dan Negru.

Teo Trandafir a dezvăluit un detaliu neștiut despre Dan Negru

Teo Trandafir și Dan Negru sunt prezenți pe sticlă de mai bine de două decenii. Amândoi au avut succes cu formatele pe care le-au încercat, de-a lungul timpului. Chiar dacă sunt profesioniști în ale televiziunii, nu înseamnă că se simt confortabil să prezinte orice fel de show. Teo Trandafir a vorbit recent despre formatul care a consacrat-o.

Vedeta a revenit după vacanța de vară cu emisiunea de la Kanal D, însă de data aceasta pe un alt segment orar. Teo nu se abate însă de la rețeta clasică, cea care i-a asigurat tot timpul succesul. Prezentatoarea TV a recunoscut că nu i s-ar potrivi niciodată o emisiune tip format, așa cum lui Dan nu i s-ar potrivi niciodată o emisiune de autor.

„Am făcut lucruri clasice pe care nu le regret, într-adevăr nu sunt om de format. Și mi s-a și spus asta în repetate rânduri. Eu sunt un om de emisiune de autor. În momentul în care m-ai băgat într-un format, m-ai încleștat. Chiar asta vorbeam cu Dan Negru și el era perfect de acord cu mine, ‘Tu niciodată nu poți să faci format, eu niciodată nu o să pot să fac o emisiune de autor!’

Dan și cu mine, din punctul ăsta de vedere, suntem complementari! Noi, dacă am face, de exemplu, o emisiune împreună, nu știu cum ne-am înțelege, pentru că eu mă duc într-o direcție care lui nu îi e cunoscută.

Lui îi place să știe ce urmează, ca să facă foarte bine ce știe că urmează. Mie nu îmi place să știu ce urmează! Mă duc cu capul înainte și ce-o fi, o fi! Adică ce poate să fie? E un om care poate să spună niște lucruri sau nu poate să spună niște lucruri. Oi vedea, o dreg eu din pâine!”, a declarat Teo, într-un interviu pentru Cancan.

Teo Trandafir i-a dezvaluit secretul. Detaliul incredibil care s-a aflat despre Dan Negru. Nimeni nu ar fi banuit
Dan Negru prezintă quiz game-ul „Jocul cuvintelor”, la Kanal D

Cu ce invitați se simte cel mai bine Teo Trandafir

Formatul Teo Show presupune multă interacțiune, cu invitați din toate domeniile. Teo Trandafir a dezvăluit că sunt câteva vedete cu care îi face plăcere de fiecare dată să stea de vorbă în platou. Atunci când acestea sunt invitate în emisiune, Teo știe că interviul va decurge cum nu se poate mai bine.

„Ce fac bine este să mă simt confortabil în multe dintre interviuri. De exemplu, cu Feli Donose mă simt absolut bestial. Mă simt minunat cu Lidia Buble, când vin oamenii ăia, abia aștept. Cu Velea, Connect-R, mă simt excepțional. Și te așezi ușor în interviu și îl trăiești, pur și simplu! Mă gândeam la un moment dat la meseria asta ca la o sculptură în sticlă, o faci astăzi și te chinui și vine soarele, de la 4 deja nu mai e.”, a mai dezvăluit Teo.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *