Teo Trandafir, mărturisiri despre începuturile în televiziune. Ce a spus despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin

„Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine"
Teo Trandafir, mărturisiri despre începuturile în televiziune. Ce a spus despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre începutul ei în televiziune. Cunoscuta prezentatoare TV mărturisește că formula de început a fost formată din ea, Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, dar și Mircea Radu și Dan Negru. Aceștia reprezentau atunci concurența.

Teo Trandafir, mărturisiri despre începuturile în televiziune

Teo trandafir a vorbit recent despre perioada de început a ei în televiziune. Celebra prezentatoare mărturisește despre cât de dificil i-a fost în perioada în care oamenii vorbeau despre ea și despre faptul că are kilograme în plus.

Despre Andreea Marin are doar cuvinte de laudă. Teo spune despre ea că are dintotdeauna aceeași imagine pe care și-a construit-o și pe care și-a susținut-o mereu: poziția sa și vorbele pe care le rostește sunt mereu alese cu atenție. Teo susține că ea a descoperit că autoironia o ajută și chiar i-a reușit.

„Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc. Și atunci trebuia să mă salvez cumva, pentru că publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente. Eu eram oarecum inteligentă, dar am găsit această armă, pe care să o folosesc în favoarea mea, pentru că, bun, «Teo Trandafir e grasă», am înțeles! Am stipulat, s-a zis, s-a rostit!

Băi, dar ți-am zis-o eu! Acum, ce mai ai să îmi zici, mergi mai departe! «Teo Trandafir e proastă!», aici s-ar putea să pot să încerc să te contrez! Și te contrez cu argumente, câte vrei, că am, mai închiriez de la prieteni, mai una alta, știi cum e! Mie autoironia mi-a reușit pentru asta, să mă apăr! Gândește-te la Andreea Marin, care are o imagine pe care și-o construiește și și-o susține cu mare atenție. Ai văzut-o, poziția în care stă și vorbele pe care le rostește sunt atent alese, la mine nu sunt!”, a spus Teo Trandafir potrivit click.ro.

Ce s-a întâmplat cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D din 27 august

Din 27 august, Teo își va da întâlnire cu publicul în fiecare sâmbăta și duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea “Teo Show” cu o nouă formulă de conținut,  interviuri relevante cu personalități din diverse domenii de activitate, și cu o doză importantă de entertainment. Teo va face lumină într-o serie de aspecte ale vieții de zi cu zi, în același timp intrând în casele oamenilor cu voie bună şi inspirându-i pe cei din fața micilor ecrane să își trăiască viața frumos, în mijlocul prietenilor, familiei.

9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.