Test IQ pentru genii. Care dintre aceste șase femei din imagine e diferită?

Găsești diferența în limita de timp?
Test IQ pentru genii. Care dintre aceste șase femei din imagine e diferită?

Doar cei mai inteligență vor recunoaște femeia diferită din imagine, în doar 5 secunde. Testul pus la dispoziție astăzi antrenează mintea, atenția și percepția lucrurilor din jur. Oare tu vei ghici?

Reușești să găsești diferența?

Jocurile pentru stabilirea IQ-ului sunt foarte benefice pentru creier. Astăzi vă prezentăm un joc ce vă provoacă la atenție sporită, dar și la rapiditate. În doar 5 csecunde trebuie să depistați femeia diferită din imagine.

La prima vedere, toate femeile din imagine arată identic, însă una are ceva ascuns, pe care doar cei mai inteligenți îl vor depista la timp. Detaliile fac întodeauna diferența, astfel că trebuie să fiți foarte atenți la ce este diferit.

În cazul în care nu ați reușit, este vorba despre femeia din colțul drept. Aceasta are o modificare a părului, pe care doar cei mai atenți au putut să o găsească în limita de timp de 5 secunde.

Specialiștii ne spun că testele de inteligență sunt o metodă de diagnosticare psihologică. Acestea stabilesc, în esență, gradul de inteligență a persoanei testate, însă încă există controverse în ceea ce le privește. IQ-ul unei persoane este măsurat de un psiholog pe considerente educative sau psihiatrice.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Tags:
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *