Testul de logică care sigur te va încurca. Chiar ai o minte brici dacă reușești să îl treci

Specialiștii spun că ai o minte brici dacă răspunzi corect
Testul de logică care sigur te va încurca. Chiar ai o minte brici dacă reușești să îl treci

Cui nu-i plac testele de logică? Îți antrenează mintea și te și distrează în același timp. Îți propunem mai jos testul de logică care sigur te va încurca. Specialiștii spun că ai o minte brici dacă răspunzi corect.

Testul de logică care sigur te va încurca

Dacă și ție îți plac testele de logică și vrei să îți antrenezi mintea, îți spunem mai jos unul foarte interesant. Potrivit specialiștilor, cu ajutorul lui vei descoperi dacă îți merge mintea brici.

Toate rațele latră.

Donald este rață.

Prin urmare, Donald latră!

În acest context, concluzia “Donald latră” este: corectă sau incorectă?

Tu ce răspuns ai dat?

Ei bine, dacă ai spus că informația este incorectă, răspunsul tău este greșit. Dacă ai răspuns că informația este corectă, ai răspuns bine.

Testul care îți arată dacă ai un IQ mare

Există trei categorii de iluzii optice: literale, fiziologice și cognitive. Toate aceste iluzii au o temă comună, aceea de a păcăli creierul uman. Îți arătăm mai jos o imagine și îți spunem și o provocare.

Este o pictură de epocă a artistului rus Igor Lysenko, care a fost un expert în arta suprarealistă. Imaginea împărtășită mai sus înfățișează o femeie într-o rochie galbenă, iar dacă te uiți la burtica vizibilă, îți poți face o idee că femeia așteaptă un copil. În timp ce acest aspect particular al acestei imagini este foarte îndrăgit, există un alt aspect care necesită atenția ta. Celălalt aspect este partea principală a acestei povești și reprezintă baza provocării tale. În această imagine există o față de bărbat, care nu este detectată la prima vedere.

Trebuie să găsești fața bărbatului, care se ascunde la vedere în această imagine, iar timpul pentru a face acest lucru este de 5 secunde.

Testul care îți arată dacă ai un IQ mare
Testul care îți arată dacă ai un IQ mare / sursă foto: Pinterest

Câți dintre voi au găsit fața omului?

Există unii oameni cu ochi de vultur au descoperit rapid fața bărbatului. Este posibil ca alții să fie încă în căutarea răspunsului.

Răspuns: Fața bărbatului poate fi văzută dacă rotești imaginea cu susul în jos. Imediat ce rotești imaginea, se produce o schimbare de perspectivă, iar femeia în rochie galbenă se transformă în fața unui bărbat. N-a fost așa greu, nu?

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.