Testul IQ care te pune în dificultate. Ai o minte sclipitoare dacă reușești să găsești motanul ascuns în imagine

Unde se ascunde, de fapt, animalul?

Iluziile optice pot reprezenta modalități distractive de petrecerea a timpului liber, majoritatea persoanelor antrenându-și capacitatea de atenție și observație. Astăzi vă propunem un test IQ ceva mai complicat. Așa că haideți să începem! Vă prezentăm un nou test captivant, să examinați două imagini diferite și să ne spuneți unde se regăsește motanul ascuns din ele!

Descoperă motanul ascuns în imagine

În această iluzie optică se află un câine lângă un copac cu puține frunze în el. Cei mai mulți dintre cei care privesc imaginea nu reușesc să observe dincolo de aparențe și rămân ancorați doar în perspectiva de ansamblu, adică văd doar cățelul singur în poză.

Astfel de iluzii optice au rolul de a testa vederea și abilitățile de observare, așa că încearcă să te concentrezi la toate detaliile prezentate din imagine și apoi gândește-te unde ar putea fi pisica ascunsă. Cei cu abilități geniale de observație și atenție reușesc să descopere pisica în mai puțin de 13 secunde. De altfel, doar 1 % dintre cei care privesc imaginea reușesc să găsească pisica ascunsă.

Citește și: Cel mai tare test IQ al momentului. Găsești pisica în mai puțin de 5 secunde? Mulți se dau bătuți

Dacă nu ați găsit încă pisica în imagine și vă străduiți din răsputeri, tot ce trebuie să faceți este să priviți cu atenție frunzele și crengile copacului. Un detaliu se ascunde printre crengile goale ale copacului. Mai exact, pisica de care vă spuneam anterior!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *