The Motans i-a ascuns până și mamei că va fi jurat la ”Vocea României” „Nu cred că o să mă certe”. De ce acordă Denis Roabeș foarte rar interviuri EXCLUSIV

Cui i-a împărtășit însă secretul: „I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând”
The Motans i-a ascuns până și mamei că va fi jurat la ”Vocea României” „Nu cred că o să mă certe”. De ce acordă Denis Roabeș foarte rar interviuri EXCLUSIV

După o pauză de doi ani, ”Vocea României” (PRO TV) revine cu cel de-al 10-lea sezon, dar și cu o schimbare în rândul juraților. Din toamnă, telespectatorii nu vor vedea doar patru jurați, formula fiind de cinci. Iar unul dintre ei este nimeni altul decât Denis Roabeș, cunoscut sub numele de ”The Motans”. Artistul a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a ținut secretă această colaborare, față de familia lui. Doar iubita lui a știut că va face parte din echipa celebrului concurs.

”Sunt pregătit de un concurs de genul acesta”

Originar din Republica Moldova, Denis Roabeș a ajuns să se lanseze și să se promoveze în România după ce a intrat în atenția lui Matei Dima-BRomania. Se întâmpla în anul 2016, iar cu ajutorul melodiei „Versus” a reușit să facă tranziția din Moldova în România, dar și să apară în topurile muzicale românești. De atunci, au urmat o sumedenie de colaborări, printre care cu Delia, Inna, Irina Rimes și Emma, piese care au ajuns imediat hit-uri. Acest parcurs de 6 ani, dar și faptul că la rândul lui a întâlnit persoane care l-au ajutat să se formeze ca artist, l-au determinat pe Denis Roabeș să ajungă la concluzia că este cu adevărat pregătit pentru a da mai departe ceea ce a învățat el de când face parte din showbizul românesc.

„A fost o abordare mai specială, trebuie să recunosc. Până în acest an eu nu m-am gândit să particip la vreun concurs de acest gen, dar pentru Vocea României chiar m-am gândit și am ajuns la concluzia că am acumulat deja experiența de care este nevoie și sunt pregătit de un concurs de genul acesta ca să pot oferi tuturor concurenților, pentru care o să mă întorc, și care o să mă aleagă, ceea ce ei au nevoie”, a povestit Denis pentru EGO.ro.

Deși este primul lui proiect de genul acesta, iar „Vocea României” este cel mai important concurs muzical din România, Denis a reușit să-și păstreze calmul și să nu împărtășească vestea că face parte din această „poveste” nici măcar mamei lui.

„I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această infomație nu s-a revărsat mai departe pentru că nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României. Află astăzi (n.r. luni, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz. Am vrut să-i păstrez o surpriză plăcută”, ne-a mai declarat Denis Roabeș.

„Sunt un om căruia îi place intimitatea”

La fel ca în cazul compatrioților de la Carla’s Dreams, The Motans a încercat să păstreze cât mai mult misterul. În cei 6 ani de când activează în industria muzicală din România, Denis a oferit foarte puține interviuri, iar aparițiile lui în emsiunile de divertisment sau la evenimentele mondene sunt aproape nesemnificative. Artistul mărturisește că nu a fost o strategie de marketing pentru a atrage mai mult atenția asupra lui, ci pur și simplu este o fire căruia nu-i place foarte tare expunerea mediatică. Se simte bine doar pe scenă, în fața publicului.

„Pentru că nu am simțit. Pur și simplu. Am ales să fac în viață ceea ce vreau și ceea ce îmi face plăcere să fac. Dacă am ales să stau într-una dintre seri acasă și să nu mă duc într-un club unde se petrecea ceva monden, înseamnă că nu am avut chef. Mă bucur să știu că ceea ce fac eu, fără nicio intenție, pentru alții este o strategie de marketing, dar eu sunt pur și simplu un om căruia îi place intimitatea foarte mult. Acum, fără glumă, sunt un om căruia îi place intimitatea și prefer să-mi petrec timpul alături de prietenii mei apropiați și poate într-un anumit stil”, a mai povestit Denis pentru EGO.ro, completând că nicio clipă nu a fost vorba de integrare în România, ci, din contră, chiar dacă vine din Republica Moldova, nu a simțit niciodată vreo diferență, nici din partea celor cu care a lucrat, dar nici din partea lui față de oamenii pe care i-a întâlnit.

„Basarabia este România. Sunt la fel ca voi”.

Video: Daniel Bălan

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.