Theo Rose, anunț despre al doilea copil. Când vor deveni ea și Anghel Damian din nou părinți: “Sasha e de vină pentru asta”

Câți copii își doresc în total

Scris de: Daoud Andra

02 Apr. 2024

Theo Rose și Anghel Damian au un băiețel care încă nu a împlinit un an, însă se gândesc deja la următorul copil. Experința cu Sasha a convins-o pe artistă să își mai dorească și alți copii și recunoaște că iubitul ei este mai nerăbdător decât ea din acest punct de vedere. Câți copii își doresc cei doi în total.

Theo Rose este pregătită pentru al doilea copil

În vara anului trecut, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Sasha Ioan. Artista nu a luat pauză prea mare de la filmări și de la muzică, ci a îmbinat cariera cu viața de mamă. Cântăreața de 26 de ani a avut o experiență frumoasă cu primul ei copil, astfel că ea și regizorul se gândesc deja și la al doilea.

”Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta, am zis, ‘Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu’. Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

Vezi și: Imagini adorabile cu fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian. Cum arată Sasha Ioan, la aproape 1 an. I-a cucerit pe toți

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha”, a mărturisit Theo Rose, în emisiunea Vorbește Lumea.

Fiul lui Theo și al lui Anghel are 10 luni

Câți copii își doresc în total

Cântăreața și regizorul s-au logodit anul trecut, în august, de ziua lor, după cum au mărturisit recent. Theo Rose este născută pe 8 august, iar Anghel Damian pe 9 august, la câteva ore distanță unul de altul. Cei doi au participat recent la primul podcast împreună, unde au vorbit despre viața de familie.

Vezi și: Theo Rose, aspru criticată pentru felul în care arată acum. Ipostaza îndrăzneață i-a lăsat mască pe fani: „Chiar că nu e nevoie să te pozezi”

Artista a mărturisit că, atunci când a început o relație cu Anghel Damian, regizorul spunea că familia lor va avea cinci membri. Astfel, cei doi artiști plănuiesc să aibă în total trei copii, după cum au povestit recent.

”Anghel spunea că formula noastră va fi de cinci, adică trei copii și noi doi și i-am scris lui Sasha: mamă, dacă mai ai doi frați, să știi că s-a împlinit profeția lui taică-tu”, a povestit Theo Rose, în podcastul lui Mihai Morar.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *