Theo Rose dă lovitura. Suma fabuloasă pe care o cere pentru 45 de minute de cântat: “Sunt o privilegiată a sorții”

Iată câți bani cere Theo Rose pentru 45 de minute de cântat!

Theo Rose nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Jurata de la Vocea României are parte de un succes răsunător, iar românii se înghesuie să o invite să întrețină atmosfera la petreceri și evenimente private. Însă, prețul perceput de partenera de viață a lui Anghel Damian pentru nici o oră de prestație nu este la îndemâna oricui. Iată cât cere solista pentru 45 de minute de cântat!

Suma colosală pe care o cere Theo Rose ca să cânte 45 de minute la evenimente

Aproape că nu există român care să nu fi ascultat, măcar o dată, o melodie de-a lui Theo Rose. Fără îndoială, iubita lui Anghel Damian este una dintre cântărețele cele mai în vogă la ora actuală, ea fiind și jurată la emisiunea de la Pro TV, Vocea României.

Artista este extrem de solicitată și abia mai face față evenimentelor, cu toate că tariful perceput pentru doar 45 de minute de show este unul uriaș și nu multă lume și-l poate permite.

Citește și Imagini senzaționale din casa în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Cum arată „cuibușorul lor de nebunii”!

Se consideră o persoană norocoasă

Fie că este vorba de nunți, botezuri, zile onomastice sau alte evenimente private, jurata de la Vocea României cere nu mai puțin de 5.000 de euro pentru un program muzical de doar 45 de minute, notează cei de la Cancan.

În urmă cu câțiva ani de zile, artista solicita doar 1.000 de euro. însă tariful a crescut odată cu ascensiunea sa fabuloasă în carieră. Theo Rose este conștientă de talentul său, dar totodată consideră că și norocul a ajutat-o să devină ceea ce este astăzi.

”Eu sunt o privilegiată a sorții. Clar, prost să fii să nu te urci într-un tren care oprește la poarta ta, deși tu n-ai cale ferată la poartă. Nu râdeți! Sunt și care nu se urcă.

Unii nu se urcă pentru că le ia prea mult să se dumirească dacă e psihoză sau nu, alții pentru că au rău de tren, alții pentru că spun că trenul e pentru săraci.

Ei nu-nțeleg că atâta timp cât e trafic și Lamborghini-ul tot la coadă stă, trenul are cale liberă. Acum, mai e și de trenul în care nimerești”, a spus, la un moment sat, solista pe Instagram.

Citește și Ipostază emoționantă cu Theo Rose, s-a filmat când îi cântă copilului ei. Cum a reacționat Sasha: “Hai, mami”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *