Theo Rose și Anghel Damian și-au creștinat copilul. Primele imagini de la botez

Theo Rose și-a botezat băiețelul pe care îl are cu iubitul său

Theo Rose și partenerul său, regizorul Anghel Damian, și-au botezat fiul, pe micuțul Sasha Ioan. Atât artista, cât și rudele sale, au postat imagini de la emoționantul eveniment.

Theo Rose și-a creștinat băiețelul

Fiul lui Theo Rose a fost creștinat! Artista a devenit mămică pe 14 iunie iar viața i s-a schimbat radical. Alături de iubitul său, Anghel Damian, Theo și-a îndeplinit visul de a deveni mămică, rol care i se potrivește de minune. Pe pagina sa de Instagram, vedeta apostat o imagine cu piciorușele lui Sasha Ioan purtând o pereche de botoșei personalizați cu numele său. Nu doar atât, pentru că și sora și nașa artistei, Raluca Diaconu, a publicat o imagine în care apare îmbrăcată elegant în timp ce își ține nepotelul în brațe.

Theo Rose nu doar că și-a găsit alesul cu care a ales să facă un copil, dar are noroc și pe plan fizic, pentru că a scăpat imediat de kilogramele acumulate în sarcină. Înainte de a rămâne gravidă, cântăreața avea 45 de kilograme, dar sarcina i-a mai adus 15 în plus. Și deși spera să rămână la greutatea de după naștere, de 55 de kilograme, Theo Rose a slăbit foarte repede 10 kilograme.

„Cred că la cezariană, pe masa de operație, am scapăt de 10 kilograme instant. De unde rugăciunile mele erau să rămân cu 55 de kilograme, de la 62 am rămas mai apoi cu 50 în cap! Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație am simțit o mâncărime puternică și am așa o pată de vergeturi pe un picior. Nu mă deranjează, nu am nici o problemă, dar de celulită vreau să scap!”, a declarat Theo Rose.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.4 36 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *