Ți-o mai amintești pe Nuți, bona Anamariei Prodan? Nu mai arată deloc așa, transformarea ei a furat toată atenția

Vezi ce mai face și cum arată azi Nuți, bona Anamariei Prodan!

O mai ții minte pe Nuți, bona care a avut mare grijă de fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf în Dubai? Ce face în prezent Elena Fulgean, așa cum o cheamă în buletin pe femeia care l-a îngrijit pe Bebeto în lipsa impresarei? Iată cum arată acum și cu ce se ocupă femeia!

Cum arată în prezent fosta bonă a lui Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf

În urmă cu ani de zile, Elena Fulgeanu, poreclită Nuți, avea grijă de Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, pe vremea când aceștia își petreceau timpul mai mult prin Dubai.

Femeia a apărut și în lumina reflectoarelor prin prisma reality-show-ului dedicat familiei Prodan Reghecampf, difuzat acum ceva timp. Dar ce face acum Nuți? Precizăm că ea a părăsit familia impresarei în anul 2009, după aproape o decadă în care i-a fost alături agentului FIFA și fiului ei.

Nuți s-a întors la familia Anamariei Prodan

Ei bine, de curând, Elena Fulgeanu a revenit alături de familia Prodan. Însă, de data aceasta, femeia nu se mai ocupă de Bebeto, ci o ajută pe celebra impresară la treburile casei.

În timpul în care a lipsit, Nuți ar fi fost plecată în Emiratele Arabe pentru a munci și, inclusiv, pentru a-și strânge mai mulți bani, după cum notează cei de la redactia.ro.

Citește și Cum arată mașina pe care Anamaria Prodan și-a făcut-o cadou. Costă aproximativ 100.000 de euro și întoarce toate privirile FOTO!

Nuți, apariție de senzație la ziua Anamariei Prodan

Weekend-ul trecut, Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club de fițe din Capitală. Vedeta a împlinit 51 de ani și a organizat o petrecere de pomină cu această ocazie, iar la eveniment a fost prezentă și mâna ei dreaptă, nimeni alta decât Elena Fulgeanu. Vezi fotografiile cu Nuți în galeria FOTO a acestui articol!

”A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe!

Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult. Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna.

Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, a declarat, la un moment dat, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și Anamaria Prodan, superbă la 51 de ani. Ținuta purtată la petrecerea de ziua ei a atras toate privirile, așa ceva nu ai mai văzut!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *