Tina Turner, o viață marcată de drame. Moartea băieților săi a devastat-o. Cu ce boală grea se confrunta

Artista a trecut prin momente dificile în viața personală

Scris de: Daoud Andra

25 May. 2023

Tina Turner, o viață marcată de drame. Moartea băieților săi a devastat-o. Cu ce boală grea se confrunta

Tina Turner a murit miercuri, la vârsta de 83 de ani. Legenda muzicii rock’n’roll s-a stins după lupta cu o boală nemiloasă, după cum a anunțat agentul ei. Chiar dacă pe scenă a fost întotdeauna o explozie de energie și de optimism, pe plan personal a avut o viață marcată de drame. A avut o relație abuzivă, din care a reușit să iasă, și a pierdut doi copii în ultimii ani.

Dramele care i-au marcat viața Tinei Turner

Vestea că Tina Turner a murit a îndoliat întreaga lume muzicală. Agentul ei a informat presa miercuri, printr-un mesaj, că legendara artistă rock’n’roll s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, în locuința ei din Elveția. Ea suferea de cancer intestinal și făcea tratamente de mai mulți ani.

„Tina Turner, regina rock’n’roll, a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferință, în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a fost mesajul care a anunțat dispariția unei legende a muzicii.

Citește și: De ce boală suferea Tina Turner. Celebra artista a murit la 83 de ani. „Lumea a pierdut o legendă a muzicii”

Atunci când apărea pe scenă, Tina Turner era ca o furtună de bună-dispoziție și energie. Pe plan personal însă, viața ei a fost marcată de numeroase momente dificile. A fost căsătorită cu Ike Turner, iar relația a fost una abuzivă, după cum a povestit actrița. După ce a reușit să se despartă de el, l-a cunoscut pe Erwin Bach, cel care i-a fost soț până la sfârșitul vieții. Artista și bărbatul cu 16 ani mai tânăr decât ea s-au căsătorit în urmă cu 10 ani și s-au stabilit în Elveția, lângă Zurich.

a murit tina turner
Tina Turner a murit, la 83 de ani

A pierdut doi copii

Legendara artistă a avut patru copii, iar pe doi dintre ei i-a pierdut. În decembrie anul trecut, fiul cântăreței, Ronnie, în vârstă de 62 de ani a fost găsit fără viața în afara casei sale. Anchetatorii nu au anunțat până acum care a fost cauza morții. Cu patru ani înainte, artista își pierduse fiul cel mare, pe Craig, care s-a sinucis în casa lui din California.

Citește și: Diagnostic crunt pentru Oana Lis. Boala gravă cu care a fost depistată: „Eu aveam o pată și am văzut că s-a mărit”

Și problemele de sănătate au măcinat-o în ultimii ani pe celebra cântăreață. În anul 2017 a suferit un transplant renal, iar donatorul a fost chiar soțul ei. De câțiva ani, Tina Turner suferea de cancer intestinal, boală care s-a dovedit a-i fi fatală în cele din urmă.

Artista a avut o carieră impresionantă, de-a lungul căreia a câștigat 8 premii Grammy. S-a retras din muzică în 2009, dar a revenit în atenția publicului în 2021, atunci când a lansat documentarul „Tina”, împreună cu HBO. În același an a vândut drepturile de autor asupra pieselor sale, precum și pe cele privind imaginea, pentru suma de 50 de milioane de dolari.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
8.4 29 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *