Ține la mine, dar nu vrea o relație serioasă. Eu încep să am sentimente din ce în ce mai puternice pentru el, nu știu ce să fac

Semnalele de la el sunt confuze, nu mai înțeleg ce vrea de la mine.
Ține la mine, dar nu vrea o relație serioasă. Eu încep să am sentimente din ce în ce mai puternice pentru el, nu știu ce să fac

Ne-am întâlnit prima oară la ziua mea. Ne „cunoșteam” de pe rețelele sociale, dar întâmplător eram în același pub când mi-am ținut ziua. Cum veselia a fost mare, nu a durat mult până când am intrat în vorbă și de atunci tot vorbim. Sunt șase luni deja și ne vedem aproape zilnic. E vizibil că ține la mine, dar nu vrea o relație serioasă. Cel puțin asta e ceea ce îmi spune mie.

M-am tot gândit că poate are pe cineva, pentru că nu reușesc să mă apropii mai mult de el. Mă ține la o oarecare distanță și nu pot afla mai mult decât îmi permite el să aflu despre viața lui.

Unul dintre prietenii lui locuiește aproape de mine și ne tot vedem în zonă. Odată l-am oprit și l-am întrebat dacă știe ceva despre M. Pentru că nu mă mai căutase de mai multe zile și începeam să fiu îngrijorată. Nu i-am spus despre bănuiala mea că ar avea pe altcineva, însă el s-a prins repede despre adevărata mea „îngrijorare” și mi-a spus că e singur.

Apoi, tot văzându-ne, am aflat de la el mai multe detalii. Mi-a povestit că, în urmă cu un an, când M. s-a despărțit de iubita lui, a suferit foarte mult și și-a jurat atunci că nu va mai avea nicio relație serioasă. Practic, se teme să nu mai sufere din nou la o eventuală despărțire.

Ține la mine, dar nu vrea o relație serioasă

Îi înțeleg, dintr-un anume punct de vedere, atitudinea. Pot să cred că se teme de acea suferință. Dar, la urma urmei, sunt oameni, e normal să simțim. Chiar și suferința. Eu aș prefera să îndur această durere, aș considera-o prețul pentru momentele de fericire trăite cu acea persoană. Pentru mine ar fi mai trist să nu simt nimic.

Acum, problema este că, deși știu că ține la mine, nu pot să stau de vorbă cu el despre toate aceste sentimente. Iar eu am început să am pentru el sentimente din ce în ce mai puternice. Dar el e atât de introvertit, încât abia reușesc să aflu despre el câte ceva. Totuși, gesturile lui nu mă mint.

Dacă îi spun că nu pot ieși cu el, îi simt imediat în glas îngrijorarea. Dacă i se pare că am vreo problemă, imediat se oferă să mă ajute. Mă caută mereu, mă vrea prin preajma lui, dar doar atât.

Acum îmi spune că funcționează între noi telepatia și că mă simte chiar și când sunt nervoasă sau agitată. Dar, dacă încerc să forțez un pic lucrurile și să mă implic mai mult în viața lui, mă oprește. Semnalele lui sunt foarte confuze. Pe de o parte, este evident că își face griji pentru mine, că ține la mine, că mă vrea prin prajma lui. Pe de altă parte, impune o limită pe care nu o înțeleg. Eu nu mai ștu ce să fac, cum să-l abordez. Ce ar trebui să fac, ca să înțeleg și eu ce vrea, de fapt, de la mine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *