Ținuta cu care soția președintelui Iohannis i-a cucerit pe criticii de modă. Carmen Iohannis, lăudată pentru această apariție: „Un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”

Carmen Iohannis a impresionat pe toată lumea cu ținuta sa!

De-a lungul timpului, Carmen Iohannis a fost criticată de mai multe ori pentru alegerile vestimentare pe care le-a făcut. De data aceasta, însă, Prima Doamnă a impresionat cu ținuta sa. Criticii de modă nu au mai contenit cu laudele la adresa ei. Iată cum s-a îmbrăcat soția președintelui Iohannis în vizita din Coreea de Sud, unde l-a însoțit pe partenerul ei.

Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta purtată în Coreea de Sud

Carmen și Klaus Iohannis sunt plecați, în perioada 22- 24 aprilie 2024, într-o vizită diplomatică în Coreea de Sud. Acolo, cei doi au semnat mai multe memorandumuri, în domeniile apărării, energiei şi în cel al cooperării în situaţii de urgenţă.

De asemenea, președintele și Prima Doamnă a României au depus luni, 22 aprilie 2024, o coroană de flori la Cimitirul Național din Seul. Ulterior, Klaus Iohannis a declarat:

”Vizita mea oficială în Republica Coreea a început astăzi, la Cimitirul Naţional din Seul. Am adus un omagiu victimelor de război din Coreea de Sud, onorând sacrificiul acestora pentru libertate, pace şi democraţie.”

Adina Buzatu, despre apariția lui Carmen Iohannis

Recent, Adina Buzatu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă din România, a comentat apariția partenerei de viață a lui Klaus Iohannis.

Specialista a salutat alegerea vestimentară a lui Carmen Iohannis. De asemenea, stilista a asemănat ținuta Primei Doamne cu cea a celebrei Jacqueline Kennedy, fosta soție a președintelui american John F. Kenedy.

”Sunt ținute clasice formale, potrivite unui eveniment de nivel înalt. Sunt corecte, îmi place croiul costumului ei, o pune în evidență, îmi place mâneca sacoului, e foarte șic. E un model de inspirație a anilor 60, la modă acum, un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”, a declarat Adina Buzatu, potrivit Playtech Știri.

Citește și Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis, la vizita din Coreea de Sud. A surprins prin apariția sa, mai elegantă ca niciodată FOTO!

”Carmen Iohannis este la cea mai bună apariție a sa”

Impresionat de ținuta lui Carmen Iohannis a fost și designerul Florin Burescu. El a spus că Prima Doamnă a României a bifat cea mai bună apariție a sa. Totodată, acesta a lăudat și alegerea vestimentară a lui Klaus Iohannis.

”Sunt de apreciat că respectă protocolul, în fiecare țară, ne dorim ca și la noi când vin străinii să le respecte. Ținutele sunt impecabile, îl felicit pe domnul președinte pentru atitudinea pe care o are în costum și în fața unei astfel de ceremonii, iar doamna Carmen Iohannis este la cea mai bună apariție a sa, de când a apărut în vizorul publicului, impecabil.

Costumul perfect croit, lungimea fustei este ideală. Încălțămintea e foarte bine asortată. Îmi place și coafura, o avantajează, o sfătuiesc să o poarte mereu.

Felicitările mele, o apariție de senzație, suntem mândri să ne reprezinte țara, din punct de vedere vestimentar, de această dată!”, a precizat Florin Burescu, conform aceleiași surse.

Citește și Ce salariu are Carmen Iohannis, în 2024. Banii pe care îi câștigă după ultimele majorări!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *