Rochia cu care Andreea Raicu a făcut furori la Premiile Gopo 2024. Ce avea aplicat în partea de sus, acest detaliu inedit a atras atenția

Vezi ce rochie a purtat vedeta la Premiile Gopo 2024!

Numeroase vedete din România au fost prezente, recent, la cea de-a 18-a ediție a Premiilor Gopo 2024. Acestea au strălucit pe covorul roșu, după care s-au întrecut în premii și eleganță în sala Ion Caramitru a Teatrului Național ”I. L. Caragiale” din Capitală. La eveniment a luat parte și Andreea Raicu. Fosta prezentatoare de televiziune a făcut furori într-o rochie neagră, elegantă, cu detalii inedite în partea de sus. Iată cum a arătat ținuta influenceriței!

Andreea Raicu a făcut furori la Premiile Gopo 2024

Andreea Raicu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Deși s-a retras din televiziune de ani buni, ea continuă să fie îndrăgită și apreciată de români, în special de femei.

La cei 46 de ani ai săi, vedeta se poate lăuda cu o siluetă impecabilă, dar şi cu un ten lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, ori de câte ori apare în public, fosta prezentatoare TV afişează un zâmbet superb, care este capabil să înmoaie chiar şi cea mai îngheţată inimă.

Ce ținută a purtat fosta prezentatoare TV la evenimentul din Capitală

Așa cum era de așteptat, Andreea Raicu şi-a făcut luni, 29 aprilie 2024, apariţia la Premiile Gopo 2024. Evenimentul s-a ținut în sala Ion Caramitru a Teatrului Național ”I. L. Caragiale’’ din București”, iar pe covorul roșu au pășit sute de personaje din lumea filmului și nu numai.

De asemenea, Andreea Raicu a luat parte la Premiile Gopo 2024 și a impresionat cu ținuta sa. Ea a purtat o rochie neagră, lungă, care i-a lăsat mască pe invitați. Asta pentru că în partea de sus a ținutei se puteau observa piesele unui computer. Vezi imaginile cu Andreea Raicu în galeria foto a acestui articol!

Citește și Andreea Raicu revine în televiziune? Vedeta ne-a dezvăluit totul: “Am avut foarte multe propuneri de a mă întoarce” VIDEO EXCLUSIV!

Producția care a câștigat 10 statuete

Filmul ”Libertate” a obținut nu mai puțin de 10 statuete la Premiile Gopo 2024. El a fost produs de Oana Bujgoi Giurgiu şi Tudor Giurgiu.

”Acest film, mai mult decât multe altele, e un film unde actorii strălucesc”, a transmis Giurgiu.

În plus, Alex Calangiu a câştigat prima statuetă Gopo din cariera sa și a dedicat-o fiicei sale. El a fost desemnat cel mai bun actor într-un rol principal, cu rolul Viorel Stănese din ”Libertate”.

În schimb, premiul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal a fost câștigat de Ilinca Manolache pentru rolul Angela Răducanu din filmul ”Nu aştepta prea mult de la sfîrşitul lumii” de Radu Jude.

Citește și Cum arată Andreea Raicu fără pic de machiaj. Vedeta nu s-a sfiit să se arate complet naturală în fața fanilor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *