Cum arată Andreea Raicu fără pic de machiaj. Vedeta nu s-a sfiit să se arate complet naturală în fața fanilor

Ce mesaj a transmis

Scris de: Daoud Andra

22 Apr. 2024

Andreea Raicu nu se ferește să se afișeze în fața fanilor în ipostaze naturale. La 46 de ani, vedeta nu apelează la filtre și la editarea fotografiilor atunci când apare pe internet, iar cei care o urmăresc pot vedea cum arată tenul ei, de fapt.

Andreea Raicu s-a fotografiat fără machiaj și filtre

La 46 de ani, Andreea Raicu este împăcată cu felul în care arată și nu se ferește să se afișeze pe internet în ipostaze naturale. Vedeta a profitat de weekend pentru a se relaxa și a petrecut o zi la spa, unde s-a bucurat de răsfăț. Fosta prezentatoare TV, care în prezent este antreprenoare, a publicat pe conturile ei de socializare câteva imagini, printre care și una în care apare fără machiaj.

Cei care au văzut fotografia nu au rămas indiferenți și au copleșit-o pe vedetă cu aprecieri și comentarii. ”Superbă”, ”Ador această ființă, îmi place caracterul și e superbă”, ”Very pretty face” – au fost câteva dintre comentariile celor care o urmăresc.

Vezi și: Andreea Raicu revine în televiziune? Vedeta ne-a dezvăluit totul: “Am avut foarte multe propuneri de a mă întoarce” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Raicu le-a transmis un mesaj inspirațional celor care o urmăresc pe internet și le-a amintit cât este de important să își facă timp pentru ei și pentru lucrurile care îi bucură.

Cum arată Andreea Raicu fără pic de machiaj. Vedeta nu s-a sfiit să se arate complet naturală în fața fanilor
Vedeta nu ezită să se afișeze în ipostaze naturale

”Realizările nu valorează nimic”

”Doar când te oprești îți dai seama cât de tare goneai și care este viteza cu care ai nevoie să conduci și să te simți bine fără să te simți presat continuu indiferent de cât de tare ești claxonat de ceilalți. Recunosc că am ajuns să funcționez mai încet, ceea ce părea de neconceput până acum și asta mi se pare incredibil și minunat. Am început să spun mai mult NU în exterior și mai multă DA mie un ciuda vocii care uneori comenteză pe fundal.

Vezi și: Motivul pentru care Andreea Raicu nu și-a întemeiat o familie până la 46 de ani. A spus chiar ea: “Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit”

Am simțit că parcă am câștigat la loto prima dată când m-am oprit și nu m-am mai simțit vinovată, când am lăsat oportunitățile să treacă pe lângă mine în schimbul sănătății mele mentale, în schimbul uneori stării de liniște și echilibru atât de rare în lumea în care trăim. Realizările nu valorează nimic când suferi de depresie, stres cronic, burnout sau ești complet singur. Știu că pare imposibil să te oprești, dar dacă nu o faci tu în ritmul tău, o va face viață într-un mod brutal. Tu alegi”, a transmis Andreea Raicu, pe Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *