Andreea Raicu revine în televiziune? Vedeta ne-a dezvăluit totul: “Am avut foarte multe propuneri de a mă întoarce” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre afacerea ei

Andreea Raicu a renunțat la televiziune în urmă cu ceva timp și s-a orientat către industria de modă, bucurându-se de un brand de succes. Vedeta a lansat pe piață rochii elegante, care avantajează orice fel de siluetă. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre decizia de a renunța la micile ecrane, dar și despre cum este în afaceri.

Andreea Raicu, despre decizia de a se implica în industria modei

La evenimentul ținut pentru brand-ul său, Andreea Raicu a punctat că a fost pasionată încă de mică de haine, ținând cont de faptul că bunica ei a lucrat ca și croitoreasă. Astfel, vedeta a putut să o urmărească, dar și să se bucure de numeroase piese făcute special pentru ea:

“De foarte mult timp! Cred că prima oară am început să fac haine când aveam 20 și ceva de ani. Am făcut o colecție cu Irina Schrotter, după care am făcut o colecție proprie. Acum am rebranduit linia de haine Andreea Raicu cu Amalin. Practic, întotdeauna m-am ocupat cu hainele!

Bunica mea a fost croitoreasă, îmi plăcea foarte tare să mă uit, să o urmăresc, să văd cum croiește și cum taie. În plus, îmi făcea foarte multe haine în copilărie. Ne uitam în reviste și îi spuneam: “Buni, vreau asta!”. Reproducea piesele respective imediat! A fost o pasiune cultivată de când eram mică! Nu, din păcate nu mai am hainele!”

Ce a dezvăluit despre afacerea ei

În plus, Andreea Raicu a mărturisit că viața de antreprenor nu este una ușoară, însă aduce foarte multe satisfacții. Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că această schimbare profesională a învățat-o să se descurce cu diferite provocări și situații noi:

“Bineînțeles că este greu! Sunt și multe momente grele. Mi-ar fi plăcut să știu multe lucruri înainte să devin antreprenor pentru că foarte mulți oameni se gândesc că atunci când ești antrepreonor viața ta este mult mai ușoară! Din contră, viața ta este mult mai complicată pentru că ai mult mai mult de muncă, la început câștigi mai puțini bani, ai niște responsabilități fantastice, nu poți să închizi ușa și să zici că s-a terminat pentru că ai niște oameni care lucrează pentru tine.

În fiecare zi ai provocări noi, în fiecare zi se întâmplă câte ceva. Viața de antreprenor nu este liniștită niciodată, dar, în același timp, vine cu foarte multe momente de bucurie, clipe în care descoperi lucruri despre tine. Este ca și o terapie pe care o faci cu tine pentru că vezi cum reacționezi în situații complet noi. E o ocupație care te dezvoltă foarte mult!”

Citește și: 15 rochii de la Andreea Raicu. Cât costă și cum arată. Vedeta a lansat o nouă colecție de primăvară

Ce spune despre televiziune

Frumoasa vedetă nu regretă decizia făcută în trecut, când a renunțat la micile ecrane. Chiar dacă a avut foarte multe propuneri de a se întoarce în televiziune, vedeta a explicat că, momentan, nu mai rezonează cu acest domeniu, însă nu refuză o revenire:

“Nu, absolut deloc! Probabil că dacă aș fi regretat, m-aș fi întors! Am avut foarte multe propuneri de a mă întoarce, dar probabil că nu mai rezonez! Nu spun niciodată niciodată, dar în momentul acesta mă simt foarte bine cu ceea ce fac!”

Citește și: Alimentele pe care Andreea Raicu le consumă în vacanță. Trucul simplu care o ajută să nu se îngrașe

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *