Carmen Grebenișan se distrează la maxim după despărțirea de soț. A apărut în cea mai mulată rochie la o petrecere

Vezi imaginile sexy cu influencerița!

Carmen Grebenișan radiază după despărțirea de Alex Militaru. Influencerița se află de câteva zile în Statele Unite ale Americii, iar acolo se bucură de distracție și aventură. De curând, ea a luat parte la o super petrecere și i-a încântat pe toți cu prezența sa. Vedeta a purtat o rochie mulată și a întors toate privirile. Iată cum arată ținuta sexy pe care a purtat-o vedeta!

Carmen Grebenișan radiază după despărțirea de Alex Militaru

La finalul lunii martie, Carmen Grebenișan a anunțat pe rețelele sociale că s-a separat de Alex Militaru, la nici trei ani după ce și-a unit destinul cu acesta la starea civilă.

Dacă unii credeau că vedeta va intra în depresie sau o să sufere cumplit, ei bine, nimic mai greşit. Ea se pare că s-a mutat deja într-un apartament din București și își vede de viață cu zâmbetul pe buze.

Carmen Grebenisan se distreaza la maxim dupa despartirea de sot
Carmen Grebenisan

Cum a apărut influencerița la o petrecere

De asemenea, Carmen Grebenișan a plecat pentru câteva zile într-o vacanță de vis, în America. Acolo, ea a luat parte la o petrecere și a postat în mediul online câteva imagini.

După cum se poate observa și în fotografia de mai sus, celebra creatoare de conținut a îmbrăcat o rochie extrem de mulată, care i-a pus în evidență trupul perfect.

Cu o ținută sexy și un zâmbet molipsitor, blondina pare că s-a simțit foarte bine la evenimentul din Statele Unite și nu s-a ferit să se pozeze din toate unghiurile. Vezi mai multe imagini cu Carmen Grebenișan în galeria foto a acestui articol!

Te-ar mai putea interesa și Unde s-a mutat Carmen Grebenișan, după despărțirea de soț. Celebra influenceriță și-a cumpărat un nou apartament, primele imagini!

”Ce poze faine”

La vederea fotografiilor, fanii influenceriței au reacționat imediat. Aceștia nu au contenit cu complimentele la adresa ei. Până la ora scrierii acestui material, postarea lui Carmen Grebenișan a adunat peste 10 mii de like-uri și zeci de comentarii.

”Ce poze faine!!! E tare mișto New York-ul 💖💖💖 o întrebare, de unde sunt cizmele?? Sunt super!

Superbă!❤️❤️❤️❤️❤️

Ești foarte frumoasă 😍😍😍

Superbă și sexy❤️❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile din partea internauților.

Te-ar mai putea interesa și Alina Ceușan, adevărul despre divorțul lui Carmen Grebenișan. Ce spune despre prietena ei cea mai bună: “Nu este tristă, nu are stări depresive!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *