Alina Ceușan, adevărul despre divorțul lui Carmen Grebenișan. Ce spune despre prietena ei cea mai bună: “Nu este tristă, nu are stări depresive!” VIDEO EXCLUSIV

Ce se întâmplă între Alex Militaru și Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a anunțat, de curând, că se desparte de soțul ei, Alex Militaru, la 3 ani de la cununia civilă. Fanii au fost surprinși de veste, însă fosta concurentă de la Survivor a ținut să fie sinceră cu urmăritorii săi de pe platformele din mediul online. În exclusivitate pentru Ego.ro, prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan, care îi este și nașă, a vorbit despre despărțirea dintre cei doi.

Alina Ceușan, detalii despre Carmen Grebenișan

Alina Ceușan a fost prezentă la dezvăluirea colecției unui brand cunoscut, alături de care lucrează în prezent. Frumoasa vedetă a mărturisit că prietena ei, Carmen Grebenișan, a luat decizia de a merge la divorț după mai mult timp de gândire, astfel că în momentul de față aceasta se simte bine. În același timp, prezentatoarea de televiziune este alături de Alex Militaru și fosta concurentă de la Survivor din ipostaza de nașă, susținându-i în această perioadă mai dificilă:

“E foarte bine, vă spun sincer! Ea a anunțat pe social media și motivele despărțirii tocmai pentru că este publică și este normal ca cei care o urmăresc, având atâta acces în viața ei privată, să aibă dreptul să afle ce se întâmplă și de ce a existat această despărțire. Pentru ea este o decizie absolut firească pe care a luat-o după foarte mult timp de gândire. Ea și Alex s-au despărțit amical! Nu este tristă, nu are stări depresive, e foarte OK! Tocmai ne-am întors dintr-un press trip din Tunisia.

Cred că a prins foarte bine această perioadă pentru că am fost plecate împreună. Alex, la fel, este plecat în Bali, urmează acolo un curs de redescoperire. Fiecare este pe drumul lui! Eu, în calitate de nașă, îi susțin în continuare pe amândoi, nu am ce face! Evident că sunt alături de Carmen, este prietena mea cea mai bună! Este bine, Carmen e bine!”

Citește și: Achiziția fabuloasă a Alinei Ceușan: „Suntem super entuziasmați”. Celebra influenceriță le-a dezvăluit fanilor ce pregătește VIDEO EXCLUSIV

Carmen Grebenișan și Alex Militaru se pregătesc de divorț

De asemenea, Alina Ceușan a vorbit despre declarația făcută de Alex Militaru, unde acesta nega divorțul și spunea că între el și Carmen Grebenișan ar fi vorba doar despre o separare. Prezentatoarea de televiziune a punctat că aceștia o să se despartă oficial, însă este convinsă că lucrurile pot fi interpretate:

“A fost o răstălmăcire a presei. Nu știu în ce context a fost dată declarația respectivă! Ei urmează să divorțeze, nu există niciun fel de intermediar. Sunt convinsă că lucrurile pot fi interpretate! Dar, cel puțin, asta este informația pe care o am eu!”

Citește și: Alina Ceușan, despre cum a fost cucerită de soțul ei. Ce nu a știut nimeni despre Raul Tișa: „Am zis DA din prima” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *