Achiziția fabuloasă a Alinei Ceușan: „Suntem super entuziasmați”. Celebra influenceriță le-a dezvăluit fanilor ce pregătește VIDEO EXCLUSIV

Alina Ceușan: ”Suntem super entuziasmați”

Alina Ceușan este una dintre cele mai longevive și apreciate vedete din mediul online. Pe lângă cariera ei, vedeta se ocupă de diferite afaceri, atât în Cluj, cât și în București, astfel că și-a căutat un apartament în Capitală pentru a avea un loc al său. Totuși, ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu își dorește să se mute din Cluj.

Alina Ceușan, o nouă locuință: “Urmează să începem partea de renovare”

Alina Ceușan a participat la Elle New Media Awards, însă fără prietena ei, Carmen Grebenișan. Fosta concurentă de la Survivor și-a dorit să își ia câteva zile de pauză înainte de a se întoarce în forță la viața de zi cu zi și la evenimente:

“E în pat și mănâncă o gogoașă. A trebuit să își facă niște cumpărături pentru casă și se readaptează la viața după Survivor. Și-a stabilit 2-3 zile în care să se bucure de viață, de tot ce are lumea după Survivor să îi ofere, iar după a zis că intră la cură, merge la sală. Acolo a fost deprivată de niște vitamine. Au mâncat cocos, orez, adică grăsimi și carbohidrați, este dificil pentru corp, timp de 5 luni. Dar revine ea pe cai mari.”

Citește și: Alina Ceușan, despre participarea prietenei sale, Carmen Grebenișan, la Survivor România. Ce a deranjat-o: “Lucrurile acestea nu își au sensul” VIDEO EXCLUSIV

Și-a dorit un apartament în București

Multă lume o întreabă dacă se mută la București, astfel că superba vedeta a vrut să clarifice totul, explicând că o să rămână la Cluj, însă și-a dorit un loc în Capitală. Alina Ceușan are afaceri în București și vine pentru numeroase campanii și evenimente:

“Suntem în proces, am găsit un apartament chiar foarte frumos, cu istorie, cu tot ce ne doream ca vibe de la București. Probabil că într-o lună urmează să începem partea de renovare. Suntem super entuziasmați de această parte. Urmează să venim așa cum veneam și până acum, căci toată lumea spune: “Te muți în București!”. Nu mă mut la București, eu stau la Cluj! Să se înțeleagă! Sunt din Târgu Mureș, dar stau la Cluj de 10 ani. La București vin pentru partea de business, pentru toate contractele, evenimentele. Venim pentru asta, dar ne dorim să stăm în formula completă măcar 10 zile pe lună!”

Citește și: „Câștigi mai mult de 20.000 de euro pe lună?”. Alina Ceușan a răspuns clar, mulți au fost surprinși să afle asta

Cine o să se ocupe de partea de design interior

Alina Ceușan are parte și de un ajutor din partea surorii sale, care s-a îndreptat spre partea de design interior. Astfel, Carla Ceușan o să se ocupe de renovarea apartamentului. Totuși, vedeta își dorește să aducă un suflu nou, dar să păstreze, în același timp, istoria locului:

“Momentan, suntem în discuții, în proiecte. Sora mea o să se ocupe de partea de design interior. Carla, sora mea, este designer de interior. Avem o viziune foarte diferită față de ce avem la Cluj. Este un apartament cu un tavan înalt, cu o istorie frumoasă, este ceva ce am mai avut la Cluj de-a lungul timpului. Abia așteptăm să renovăm, să aducem un suflu nou, dar, în același timp, să păstrăm istoria locului și a familiei care a fost înaintea noastră pentru că este o casă minunată.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *