Alina Ceușan, despre participarea prietenei sale, Carmen Grebenișan, la Survivor România. Ce a deranjat-o: “Lucrurile acestea nu își au sensul” VIDEO EXCLUSIV

Cele două au o relație specială

Carmen Grebenișan se bucură de multă susținere de acasă, din partea apropiaților, dar și a prietenei sale, Alina Ceușan. Cele două și-a construit cariere impresionante și au intrat în atenția românilor. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre participarea Faimoasei la Survivor România, explicând că a existat un anumit comentariu care a deranjat-o.

Alina Ceușan, despre Carmen Grebenișan: “Sunt sigură că o să reziste foarte mult”

Nu doar Carmen Grebenișan și-a modificat silueta în ultima perioadă, ci și Alina Ceușan. Frumoasa vedetă, prezentă la deschiderea unui nou magazin de haine pentru copii, acesta fiind un proiect în care este implicată, arată extraordinar, astfel că ne-a mărturisit care sunt secretele sale. Ea a început să fie mai atentă la dieta pe care o are, eliminând carbohidrații, zahărul și lactatele:

“Cred că după 2 ani este cazul să revin la forma inițială, pe care o aveam înainte de naștere. Într-adevăr, Carmen a slăbit la Survivor, am văzut că a slăbit vreo două kilograme, dar mi se pare că a pus mușchi pe ea și e super tonifiată. Abia aștept să o văd, dar sper să mai stea mult acolo, în competiție. De mine ce să zic, am fost puțin mai atentă la dietă. Încerc să nu fac o obsesie cu sportul și cu sala, așa cum aveam înainte, mă duceam de 4-5 ori pe săptămână. De 2-3 ori dacă ajung este foarte bine, căci îmi ajunge cât alerg și după Rock, dar și cu proiectele mele. Rezultatele se văd când începi din bucătărie, când elimini carbohidrați, zahăr. Dulciuri nu mănânc, nu poftesc, mai degrabă am poftă de ceva sărat. Să elimini lactate pe cât posibil, iar lucrurile se văd. Efectiv într-o săptămână vezi rezultate pe picior atunci când elimini cașcavalul și brânzeturile. Îmi plac foarte tare, aș mânca toată ziua pizza, paste și mozzarella. Brânza este, până la urmă, un produs traditional românesc. Se află în dieta românească.”

Citește și Alina Ceușan plănuiește să-și mărească familia: “Ne mai dorim încă un copil”. Ce spune despre participarea la un nou reality show VIDEO EXCLUSIV

O susține pe prietena ei, Carmen Grebenișan, de acasă

Carmen Grebenișan a demonstrat că este o persoană puternică și poate să treacă peste orice provocare la Survivor România, astfel că fanii o adoră. Alina Ceușan ne-a mărturisit că se aștepta să rămână cât mai mult în competiție, fiind hotărâtă, competitivă și bucurându-se de susținerea celor de acasă:

“Cred că există un prag psihologic peste care trebuie să treci în această competiție. Am văzut acum în episodul unificării că toată lumea zicea: “Credeam că stau 3 săptămâni! Credeam că stau 2 săptămâni!”. Este o chestie de încredere pe care jocul ți-o oferă, la un moment dat. Ea a plecat setată, de acasă, ca să stea cât de mult, să meargă până în finală și să câștige. Bineînțeles, cred că toată lumea intră cu acest gând, chiar dacă, la început, având o urmă de neîncredere în privința celorlalți participanți, poți să ai semne de întrebare, ca să zic așa. Da, m-am așteptat să meargă atât de departe. Mi se pare că este exact ce este ea și acasă. Cum s-a văzut și în alte proiecte TV, este foarte puternică, determinată, hotărâtă, competitivă și asta se vede. Sunt sigură că o să reziste foarte mult în această competiție, mai ales că are susținerea celor de acasă. Oricând o să fie nevoie, noi o votăm cu mare drag și anunțăm familia din mediul online să facă la fel.”

Citește și De ce s-a umflat Carmen Grebenișan la față. Imaginile de la Survivor România 2023 au șocat fanii

Ce comentariu a deranjat-o

Întrebată dacă au existat lucruri care au deranjat-o, mai ales pentru că este prietenă de foarte mult timp cu Faimoasa și cele două au o relație specială, Alina Ceușan și-a amintit de un comentariu lăsat în mediul online:

“A fost cred că o singură fază, când cineva i-a spus: “Păpușa Barbie!”. Ulterior, s-a rectificat pe online. Când vii și răspunzi la un comentariu, omul vine și spune: “Nu, nu, de fapt, nu asta am vrut să zic! Am vrut să zic altceva!”. Cred că a demonstrat tot ce avea de demonstrat, dacă avea ceva de demonstrat cuiva. Lucrurile acestea nu își au sensul. Faptul că arătăm bine, că suntem blonde, că ne machiem, că ne place zona de fashion și beauty, care este aproape de fiecare femeie, nu arată că suntem firi superficiale sau că ea nu este o fire puternică, competitivă sau capabilă, în primul rând. La acest comentariu stăteam pe canapea și mă gândeam: “Cine ești? Ce se întâmplă, nu înțeleg? De unde este fata aceasta?”. Nu în sensul în care ziceam: “Nu îți permiți!”. În sensul în care știu că nu o cunoaște. Mi se pare absolut normal măcar să cunoști persoana fața în față înainte să vorbești. Dar suntem obișnuite, din online comentariile vin, nu ai ce face.”

Nu ar participa acum la Survivor

De asemenea, Alina Ceușan ne-a mărturisit că nu s-ar vedea în momentul de față la Survivor România, căci se axează pe familie:

“Nu m-aș vedea în momentul de față, am mai spus-o. Momentan, focusul meu este pe familie.”

Citește și Cum arăta Carmen Grebenișan, înainte de operațiile estetice. Concurenta de la Survivor 2023 e de nerecunoscut

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *