Alina Ceușan plănuiește să-și mărească familia: “Ne mai dorim încă un copil”. Ce spune despre participarea la un nou reality show VIDEO EXCLUSIV

Ce mărturisiri face despre prietenia cu Carmen Grebenișan, alături de care a fost la ”Asia Express” (Antena 1)
Alina Ceușan plănuiește să-și mărească familia:  “Ne mai dorim încă un copil”. Ce spune despre participarea la un nou reality show VIDEO EXCLUSIV

Alina Ceușan, blogger și influencer, are o viață plină și reușește să le facă pe toate! Pe lângă cariera construită în mediul online și brand-urile de care se ocupă, vedeta se bucură și de un băiețel minunat, Rock. Aceasta trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de partenerul ei, Raul Tisa, astfel că, a anunțat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că își dorește să devină din nou mămică. Ba chiar, ea s-ar bucura dacă ar avea o fetiță.

Alina Ceușan: “Cred că e un gând absolut natural, după ce ai un băiat, să îți dorești și o fetiță”

Alina Ceușan este o prezență inedită în mediul online, venind de fiecare dată cu noi idei și ținute superbe, bucurându-și admiratorii de aproximativ 10 ani. Vedeta ne-a oferit un interviu, în care a vorbit despre prietenia pe care o are cu Carmen Grebenișan, dar și despre faptul că nu are planuri pentru o nouă apariție televizată.

Vedeta se concentrează pe afacerile sale, dar și pe viața de familie, dorindu-și încă un copilaș. Aflată la evenimentul de lansare al numărului de toamnă A List Magazine, ea ne-a povestit și despre cele mai frumoase momente din sarcină, dar și despre decizia de a se filma în momentele în care a născut, vorbind despre tot ce se întâmplă. În plus, ea a explicat că multe haine pe care le-a primit băiatul ei le-a donat, iar lucrurile importante au fost păstrate într-un cufăr cu amintiri.

Reporter Ego: Alina, tot dai anumite tendințe pe Instagram, de la cum te îmbraci la reels-uri. Ești mereu cu un pas înainte.

Alina Ceușan: Mi se pare că, având în vedere că există atât de multă inspirație pe online, pe Instagram, pe TikTok, peste tot, până și noi salvăm unele lucruri pe care vrem să le facem. Inspirația mi se pare că există în jurul tău, există poate și la evenimentul de genul acesta, există în filme, în videoclipuri vechi, poate în călătorii, în artă și așa mai departe. Cumva, cred că de acolo e cel mai bine să transpui. Dacă vrei să faci o rochie, nu te uiți neapărat pe runway, ci poate revii la natură și încerci să te inspiri de acolo. Nu cred că dau trend în ceva anume. Noi, de-a lungul timpului, de 10 ani, de când suntem în online, am făcut ce am simțit. Poate că lucrurile la un moment dat au devenit trending, dar acum mi se pare că există atât de multă informație din toate părțile că nu ai cum să zici că ai pus coada la cireașă. (râde)

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, împreună la bine și la greu

Reporter Ego: Eu vă urmăream de când Carmen avea breton și părul roșu, iar tu părul castaniu. Mi se pare că cel mai important este că ați crescut împreună.

Alina Ceușan: Așa s-a întâmplat, avem o prietenie foarte naturală. Nu ne întâlnim toată ziua, având în vedere că eu sunt în Cluj și ea în București, dar, atunci când ne întâlnim este ca și cum nu am fi plecat nicio secundă una de lângă cealaltă. Ne înțelegem foarte bine și pe zona de business, avem și un business împreună. Lucrurile vin de la sine, ne este foarte bine așa.

Reporter Ego: Când te mai văd la vreo emisiune, Asia Express, ceva. Trebuie să te mai vedem pe undeva.

Alina Ceușan: Îți zic sincer că nu am genul acesta de planuri, au existat mai multe propuneri de-a lungul timpului, însă, momentan, focusul meu este pe zona de business și pe familie.

Își dorește al doilea copil

Dacă ți s-ar da din nou provocare, să te duci iar cu Carmen, la Asia Express, ce ai zice?

Alina Ceușan: Cred că depinde de circumstanțe să spun așa, în ce context vine. Dacă s-ar face un All Stars, cred că nu aș spune nu. Cred că ar fi o experiență mișto și aș merge, dar depinde în ce perioadă ne aflăm. Noi ne mai dorim încă un copil, Rock este destul de mic. Nu aș putea spune acum: “Da, instant m-aș duce!”, pentru că în momentul în care ești mamă, cumva iei în calcul altfel lucrurile. Dar, așa, ca experiență, Asia Express a fost o aventură, aventura vieții noastre.

Reporter Ego: Ai zis că îți mai dorești un copil, astfel că toate gândurile mele se îndreaptă către subiectul respectiv. Băiatul tău e foarte dulce, ești mereu peste tot cu el. Nu o să îți fie greu să îi cari pe amândoi în brațe peste tot?

Alina Ceușan: Ești drăguță. Avem bonă internă, toată lumea știe asta. Avem bunici ca să ne ajute, Slavă Domnului, le mulțumim pentru că sunt cu noi, alături, tot timpul, când avem nevoie. Avem marele noroc de a ne permite să lăsăm copilul și într-o parte și în alta și atunci lucrurile sunt mai simple. De altfel, poți să mergi cu copilul peste tot și poți face, poate nu atât de multe lucruri, adică poate nu poți să călătorești atât de mult, e obositor și pentru tine, dar și pentru copil, că de putut, se poate. Dar avem ajutor, în mod cert, asta ne salvează.

Alina Ceușan și Rock, fiul ei
Alina Ceușan și Rock, fiul ei

Ce spune despre posibilitatea de a avea o fetiță

Sincer, ți-ai dori cumva o fetiță?

Alina Ceușan: Evident, evident. Cred că e un gând absolut natural, după ce ai un băiat, să îți dorești și o fetiță.

Care a fost cea mai frumoasă perioadă din sarcină?

Alina Ceușan: Toată sarcina. Cred că trimestrul 2 și 3 au fost preferatele mele pentru că primul a fost mai plin de nesiguranță, de întrebări, ca un nou început, ca orice primă dată, ca să spun așa. Și nu am putut face sport, lucru care, pentru mine, a fost ca o ieșire din normalitate. În momentul în care am putut reveni la sport, m-am simțit mult mai bine. În rest, sarcina nu mi s-a părut atât de grea, cred că alăptarea mi s-a părut mai dificilă și acel “arest” la domiciliu. Am supraviețuit doar în colant și în sutien de alăptare timp de 4-5 luni și aia a fost.

 „Am lucrat până în ultima zi de sarcină”

Alina Ceușan: Dar sunt niște perioade extrem de frumoase. Sarcina în sine, având în vedere că totul a fost în regulă, nu am avut nicio restricție, am lucrat până în ultima zi, adică nu am avut treabă. Într-adevăr, pentru persoanele care au sarcini dificile, le e rău tot timpul și sunt pe perfuzii, acolo deja vorbim despre altceva, dar, în rest, le încurajez pe femei să fie cât mai active și cât mai normale pentru că ai voie să faci orice. Dacă copilul pățește ceva sau îi e rău într-un fel vei simți și tu și poți să încetezi să faci sport sau să mergi spre casă dacă te simți obosită și așa mai departe. La mine nu a fost cazul și mă bucur că am avut genul acesta de experiență.

Reporter Ego: Sunt curioasă ce surprize ne mai pregătești la viitoarea sarcină. Atunci când ai născut, era nebunie pe Instagram-ul tău. Ai început să te filmezi și la final aveai eyeliner-ul perfect.

Alina Ceușan: Eu mi-am dorit, pur și simplu, să avem un video foarte real cu tot ce se întâmplă. Deși am urmărit foarte multe video-uri, majoritatea vlog-urilor din afară prezintă o asemenea situație: cum ajungi la spital, ce se întâmplă, de la dușul cu betadină la fiecare pas. Am fost puțin control freak și am vrut să știu toți pașii. Mi-au și zis doctorii: “Dar tu știi tot?”. “M-am informat foarte mult, știu care sunt pașii, știu ce urmează”. Așa mă simțeam safe. Mi-am dorit să filmez pentru că nu am găsit o astfel de experiență. La noi, în general, femeile care vorbesc despre asta stau pe canapea și ne spun după câteva luni după ce au născut care a fost experiența și am vrut să fie ceva la cald, cum se spune. Tușul, da, e un tuș de la un brand super cunoscut, e singurul pe care îl folosesc. Astăzi nu îl am, am un machiaj mai natural, de dimineață, dar a rezistat foarte bine celor 16 ore de travaliu care s-au soldat cu o cezariană de urgență. E important că aveam tușul la final, copilul sănătos și eu eram bine.

A donat din lucrurile băiatului ei

Reporter Ego: Tu ai un background sustenabil. Ai salvat câteva hăinuțe de la băiețelul tău?

Alina Ceușan: Am salvat câteva unele pentru cutia de amintiri, i-am făcut un fel de cufăr cu toate lucrușoarele de care am crezut că sunt importante de salvat, prima pereche de converși, primul bilet de avion și alte lucruri. Am păstrat multe dintre ele pentru că mi-au fost dragi și știu că le voi folosi și la următorul copil, cu siguranță, sunt neutre și pot fi folosite. Și multe dintre ele le-am dat pentru că avem această cultură, am fost învățați așa de mici, să gândim circular într-un fel. Și eu primesc de la alte mămici care au copii mai mari. E vorba de o chestie din familie, schimbăm haine, le dăm mai departe. Foarte multe dintre ele le-am donat, am trimis la Salvați Copiii foarte multe colete. Îți dai seama că am primit și foarte multe jucării și lucruri de care nu avea nevoie, unele dintre ele chiar de 2-3 ori. Am făcut pachete cu ele și le dăm mai departe.

Video: Daniel Bălan

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.