Cât de mult s-a schimbat viaţa Alinei Ceuşan de când a venit pe lume fiul ei: „Sunt una dintre acele mame care nu și-au dorit să stea doar acasă”

Alina Ceușan: „Sunt una dintre acele mame care nu și-au dorit să stea doar acasă”.

Alina Ceușan a reușit, de-a lungul anilor, să se mențină în atenția internauților și să vină cu numeroase proiecte interesante. Ea a lansat, de curând, un nou spațiu în București, destinat brand-ului său. Îndrăgita vedetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre carieră, relație și viața de mămică.

Alina Ceușan: mamă, soție, influencer de succes, femeie de afaceri. Cum reușește să se împartă între ele

Mulți ne întrebăm cum reușește Alina Ceușan să le facă pe toate. Ea se ocupă de foarte multe proiecte, are grijă de propria afacere și este o mămică dedicată. Aceasta ne-a mărturisit că se bucură de ajutor din partea unei bone, dar și de încredere din partea partenerului ei de viață. Vedeta a explicat că, atunci când vine vorba despre un vis, este important să existe perseverență pentru a răzbi.

Uitându-ne în urmă, la începuturile carierei tale, te așteptai să ajungi aici și să ai propriul brand?

Alina Ceușan: Am visat foarte mult. Acum, dacă mă uit în urmă, mi s-ar fi părut imposibil să mi se îndeplinească toate aceste lucruri, să simt Capitala mai aproape de mine, ca pe o a doua casă. Dar, cu muncă și cu perseversență, toate se întâmplă. Important este să ai echipa în spate, care te ajută să îți îndeplinești tot ce îți pui în cap.

”Zona de vintage mi-am dorit-o și din punctul de vedere al sustenabilității” 

Ai introdus și o parte de haine second hand în brand-ul tău. Aceste piese au reprezentat o parte importantă din ce ai prezentat în mediul online de-a lungul timpului.

Alina Ceușan: Așa este. Partea de vintage de pe site-ul nostru este una dintre cele mai îndrăznețe părți din acest proiect. Ne dorim foarte mult să apropiem publicul de un mod mai sustenabil de a construi garderoba, începând de la designerii pe care îi avem aici, care creează haine de foarte mare calitate, care pot să rămână și moștenire, de ce nu.

Zona de vintage mi-am dorit-o și din punctul de vedere al sustenabilității, se găsesc adevărate comori, așa am procedat și eu de-a lungul timpului, reveneam la magazine vintage, outlet și second hand, dar și din perspectiva bugetului, pentru că la momentul respectiv nu îmi permiteam să am la dispoziție, cum am acum, foarte multe brand-uri. De fiecare dată când intram într-un second hand, simțeam că am oportunitatea extraordinară de a descoperi ceva special.

Care este secretul unui influencer de succes?

Alina Ceușan: Secretul este să te ții de treabă și să fii perseverent. Degeaba există talent și ambiție, dacă nu ai perseverență. Când stăteam în chirie cu Carmen în Cluj, am făcut un fel de tablou pe hol și am scris: „Tu ce ai făcut azi pentru visul tău?”. Exact acest mesaj l-am transpus după aproape 10 ani pe câteva dintre hainele noastre, sperând să îi ajute și pe alții ca să se trezească dimineața și să facă ce le place. Atunci nu simți neapărat că muncești, dar nu trebuie să te lași.

Despre prietenia cu Carmen Grebenișan: ”Suntem ca două surori”

Apropo de Carmen Grebenișan, cât a contat prietenia dintre voi atunci când vorbim de a deveni cunoscut?

Alina Ceușan: Cred că ne-am ridicat una pe alta și a fost foarte important să ne avem alături. Ne-am susținut în orice. Am călătorit foarte mult împreună înainte să vină Rock și înainte ca ea să participe în emisiuni, căci acum se află într-un alt proiect de televiziune. Suntem mai departe una de cealaltă, dar asta nu înseamnă că nu vorbim și nu ne întâlnim. Eu cred că am crescut foarte mult împreună, suntem ca două surori.

Carmen s-a mutat în București, tu rămâi, în continuare, în Cluj…

Alina Ceușan: Rămân în Cluj pentru că, am spus și o să o mai spun de nenumărate ori, acolo îmi găsesc liniștea, mă simt bine și pot să fac toate lucrurile care țin de creativitate. Bucureștiul pentru mine, mai ales cum e acum, pentru că au început evenimentele, este foarte efervescent și solicitant. De multe ori, mi-am găsit la Cluj răgazul, pentru că am fost mai aproape de familie, să creez și să fac ceea ce trebuie să fac în aceste brand-uri. 

Alina Ceusan
Alina Ceusan

”Pot să port orice fel de pantaloni sau fustă vreau” 

Ești expusă mereu în mediul online, astfel că, din păcate, mulți oameni nu înțeleg că nu ar trebui să ne dăm cu părerea oricând. Îmi amintesc de comentariile făcute asupra corpului tău, după naștere, când ai postat o poză din vacanță…

Alina Ceușan: Aveam o pereche de pantaloni mai îndrăzneți, ca să zic așa. Împreună cu Carmen, am decis să deschidem, alături de brand-ul cu costume de baie, o discuție despre zona de body shaming și body positivity. Orice corp este pregătit de plajă dacă tu așa te simți bine. Și eu mă duc la sală și încerc să mă întrețin. Unele persoane arată bine imediat după (n.r. sarcină), altele rămân cum am rămas eu, cu 6 kilograme în plus. Nu mă deranjează absolut deloc, mi se pare că arăt mai bine ca oricând și mă simt bine în pielea mea. Este un mesaj pe care ar trebui să îl transmitem mai des pentru adolescentele cărora astfel de comentarii pe internet le-ar putea dăuna.

Eu le-am luat la mișto, am răspuns, ne-am distrat. Pot să port orice fel de pantaloni sau fustă vreau. Experimentând foarte mult cu moda, este de așteptat să mă vedeți în pantaloni scurți la un festival. Contează să te simți bine în pielea ta. Toată lumea comentează, este democrație, poți să faci ce vrei tu pe internet. Totuși, o să fii blocat dacă o să comentezi ceva aiurea, căci nu îți permit să comentezi munca pe care o facem. Iar dacă vrei să comentezi ceva despre corpul meu, I would dare you, look in the mirror (n.r. Te provoc, uită-te în oglindă). Mi se pare că spui același lucru despre tine când spui despre altul.

O ajută cu copilul bona, mama și mama-soacră 

Tot pe Instagram am văzut că, atunci când plânge fiul tău, ai tendința să zici „Gata, trebuie să fug!”. Cum reușești să integrezi viața de mămică în carieră? 

Alina Ceușan: Încerc să mă împart cât de bine pot. Și când sunt singură pe undeva și aud „Mama!” mă întorc și mă uit după cine strigă. Avem în primul rând ajutor, o bonă internă care și acum se află cu Rock. Fără ea nu aș reuși, dar nici fără mama-soacră sau mama mea până a venit ea. Contează foarte mult să ai acest ajutor dacă vrei să continui. Eu am zis întotdeauna că pot să stau cu Rock acasă, poate mai pun și de o ciorbă și o tocană, nu știu dacă mai apuc și să pun la spălat, dar ne descurcăm.

Totuși, să faci și altceva este aproape imposibil. Nu mi-am permis să stau cu el acasă, am lansat niște proiecte și nu îmi doream, nici financiar, să stau pe loc. Sunt una dintre acele mame care nu și-au dorit să stea doar acasă. Am stat cât am alăptat și apoi încă o perioadă, după care l-am cărat cu mine oriunde am mers, Franța, Egipt, București, peste tot. Este important să fie aproape de mine.

Care este secretul relației tale?

Alina Ceușan: Avem încredere totală unul în celălalt, am stabilit acest lucru de la început. Anul acesta împlinim 10 ani de relație, nu au existat discuții pe parcurs, este de la sine înțeles că atât job-ul meu, cât și job-ul lui implică contactul cu alte femei și alți bărbați. Când există încredere, nu se pune problema de așa ceva. Nu a venit în această seară, este la Cluj, dar mi-a trimis un buchet de trandafiri. 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *