Ținuta deosebită purtată de Andra Măruță în noul sezon “Românii au talent”. Vedeta a strălucit: “Foarte faină”

Iată ce ținută deosebită a purtat Andra Măruță în noul sezon “Românii au talent”!

Andra Măruță a bifat prima apariție în cadrul noului sezon ”Românii au talent”, emisiune ce se difuzează la Pro TV. Vedeta a purtat în prima ediție a show-ului o ținută senzațională, care a făcut-o să strălucească și să atragă toate privirile telespectatorilor. Internauții au felicitat-o pentru alegerea făcută!

Ce ținută deosebită a purtat Andra în prima ediție a noului sezon “Românii au talent”

Frumoasa parteneră de viață a lui Cătălin Măruță a revenit pe micile ecrane în calitate de jurat a emisiunii ”Românii au talent”. Show-ul a ajuns la sezonul cu numărul 14, iar prima ediția s-a difuzat vineri, pe data de 9 februarie 2024.

Ca de fiecare dată, superba cântăreață nu și-a dezamăgit fanii și a purtat o ținută senzațională, care a fost apreciată de cei prezenți și de telespectatori. Andra Măruță a optat pentru o cămașă albă cu imprimeuri florale aurii, ce au făcut-o să strălucească atât la propriu, cât și la figurat.

Cântăreața a furat toate privirile

Înainte de a se difuza show-ul pe post, vedeta a postat câteva imagini de la pupitrul juriului ”Românii au Talent”, iar în dreptul acestora a scris și un mesaj pentru toți fanii emisiunii.

”Fenomenul sunteți voi! De 14 ani vă înfruntați toate fricile, emoțiile, nesiguranțele și veniți în fața tuturor ca să vă spuneți povestea, să vă dezvăluiți talentul și sufletul.

Azi incepe un nou sezon ”Romanii au talent” și mă bucur enorm să fac parte din această poveste! De la primele filmări, de la primii concurenți care urcau pe scenă, primele episoade am fost martora călătoriei voastre.

Ce amintiri! Sper să fiți alături de noi, să cunoașteți fiecare concurent și să trăiți fiecare moment la fel de intens ca noi, cei din juriu! #romaniiautalent #14fenomen #protv #voyo”,a scris Andra Măruță pe rețelele sociale.

Citește și Câștigătorul de la ”Românii au Talent” care refuză o colaborare cu Andra. Ce a putut să spună despre celebra artistă, detalii nebănuite din culise!

Cum au reacționat internauții

La vedea fotografiilor, mulți utilizatori online au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au lăudat-o pe Andra Măruță pentru ținuta aleasă. Vezi imaginile și în galeria foto a acestui articol!

”Foarte faină bluza, dar și cine o poartă!!!

Ești superbă! O să urmăresc cu mare drag emisiunea!

Andra ești minunată și dulce!! Felicitări pentru emisiune și eu mă uit cu mare plăcere, pupici dulci!

Noi ne uitam. Nu așa trebuie? Concurenții sunt fantastici, iar membrii juriului sunt geniali. Felicitări vouă și succes concurenților.

Ești absolut superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Alintul deosebit pe care Cătălin Măruță îl folosește cu Andra. Cum i-a spus în public, artista s-a amuzat copios!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *