Ținuta purtată de Elena Băsescu, în prima zi de școală. Cum a fost surprinsă alături de cei trei copii ai ei. FOTO

Cum a apărut, la școală, alături de copiii ei
Ținuta purtată de Elena Băsescu, în prima zi de școală. Cum a fost surprinsă alături de cei trei copii ai ei. FOTO

Ținuta purtată de Elena Băsescu, în prima zi de școală. A fost o zi extrem de emoționantă pentru fiica cea mare a fostului președinte al României. Elena Băsescu și-a condus copiii în prima zi de școală. Micuții, îmbrăcați în uniforme care purtau însemnele unității de învățământ pe care o frecventează, au pășit emoționați, dar plini de entuziasm în noul an școlar. Mama lor a avut o apariție de senzație.

Ținuta purtată de Elena Băsescu, în prima zi de școală

Școala a început, iar Elena Băsescu și-a însoțit cei doi copii la festivitatea de deschidere. Sofia Anais, în vârstă de 9 ani, și Traian jr, de 7 ani, sunt elevi la o școală privată din București, acolo unde merg și copiii altor vedete de la noi. Mezina familiei, Anastasia, a început și ea grădinița.

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu s-a făcut remarcată prin ținuta elegantă pe care a purtat-o. Elena Băsescu a ales o rochie neagră, mulată pe corp, care i-a pus în evidență silueta de fotomodel, pe care a accesorizat-o cu sandale de aceeași culoare.

„Înapoi la școală”, a scris Elena Băsescu în dreptul fotografiei postate pe contul ei de Facebook.

Fiica cea mare a Elenei Băsescu, Sofia Anais, a trecut în clasa a III-a, în timp ce Traian jr a intrat în clasa I.

Ținuta purtată de Elena Băsescu, în prima zi de școală
Elena Băsescu, alături de copiii ei, în prima zi de școală

Câți bani cheltuie Elena Băsescu pentru școala copiilor ei

Elena Băsescu pune mare preț pe educația copiilor ei. Cei mici sunt înscriși la privat, la o școală unde se studiază după sistemul evreiesc, în care copiii beneficiază de o educație excepțională, care să îi ajute să își aleagă o carieră de succes.

Iar costurile sunt și ele pe măsură. Potrivit  playtech.ro, taxa pentru o singură lună de școalarizare este de 785 de euro. Dacă vorbim de taxa anuală, fiica lui Traian Băsescu plătește în jur de 9.400 de euro. În cadrul acestei instituții, elevii beneficiază de două mese calde și două gustări. În plus, cei mici au parte de tot felul de activități extrașcolare, dar și de alte beneficii.

Copiii cei mari ai Elenei Băsescu, Sofia Anais și Traian jr, provin din căsnicia cu fostul ei soț, Bogdan Ionescu, cel care era cunoscut în lumea mondenă drept Syda. Mariajul celor doi a durat patru ani, iar în 2016 s-au despărțit.

Mezina Anastasia este fiica brunetei și a lui Cătălin Toma.

6.6 24 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.