Ținuta superbă cu care Loredana Groza a apărut de Dragobete. Rochia i-a uimit pe toți, ce detaliu a făcut senzație

Loredana Groza arată mai bine ca niciodată! În vârstă de 53 de ani, vedeta nu se ferește să se pozeze provocator sau să apară cu un decolteu adânc în public. De Dragobete, artista nu a făcut excepție, optând pentru o rochie strălucitoare, ce i-a pus în evidență silueta perfectă.

Loredana Groza, ravisantă de Dragobete

În imaginile postate pe internet, Loredana Groza coboară dintr-o limuzină cu o rochie lungă până în pământ, de culoare argintie și cu un decolteu generos, accesorizată cu o blană albă. Fanii au înnebunit când au văzut cât de bine arată cântăreața la 53 de ani, mulți complimentând-o pe rețelele sociale:

„O femei de succes, o femeie plină de energie debordantă -Loredana Groza! Respect pentru așa minunăție de om” / „Foarte frumoasă! Este deosebită, lucră pentru menținerea frumuseții. Felicitări frumoasă doamnă. O adevărată divă.Respect.” / „Foarte frumoasă o adevărată divă! Felicitări Lory!” etc.

Vedeta neagă operațiile estetice

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost acuzată și criticată că a exagerat cu operațiile estetice și injectările la nivelul feței, însă artista a negat de fiecare dată că ar fi apelat la bisturiu pentru a arăta bine.

„Pielea nu o poți înlocui cu nimic. Poți să îți face o mie de operații, să îți pui tot felul de chestii, care să te facă să arăți mai voluptoasă sau cum visezi tu, dar, dacă pielea ta nu are calitate, toate acestea sunt în van. Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există”.

Detalii despre cariera sa artistică

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate și longevive vedete din industria muzicală românească. Aceasta și-a început cariera artistică în anii ’80, când a devenit cunoscută în România prin participarea la festivaluri și concursuri muzicale.

Cântăreața a evoluat de la un stil muzical pop la unul mai eclectic, experimentând diverse genuri muzicale, inclusiv dance sau hip-hop.Printre cele mai cunoscute hituri ale Loredanei Groza se numără „Bună seara, iubito”, „Zig-Zagga”, „Aripi”, „Regina”, „Lele” și multe altele.

Pe lângă cariera sa muzicală, Loredana Groza a fost și este prezentatoare TV, actriță și activistă pentru drepturile omului și protecția mediului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lidia Buble dădea autografe cu mult înainte de a visa să devină o artistă celebră
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *