Toată lumea o știe pe fosta soție a lui Ilie Năstase, însă uite ce surori superbe are Brigitte! Imaginile vorbesc de la sine

Brigitte Pastramă a intrat de ani buni în atenția publicului, odată cu mariajul alături de fostul mare tenismen român, Ilie Năstase. Ea a rămas în lumina reflectoarelor chiar și după divorțul de acesta, iar acum duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite. Ceea ce puțini știu, însă, este faptul că vedeta mai are două surori, la fel de frumoase ca ea. Iată cum arată și cu ce se ocupă Cristina și Gabriela.

Brigitte Pastramă are două surori mai mici

În vârstă de 46 de ani, Brigitte Pastramă este, fără dar și poate, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Ea a devenit celebră prin prisma mariajului cu Ilie Năstase, care a fost presărat adesea cu scandaluri.

Deși a avut o viață amoroasă zbuciumată, femeia de afaceri pare să își fi găsit liniștea în brațele lui Florin Pastramă, cel pe care l-a cunoscut la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV și cu care s-a căsătorit în urmă cu trei ani. Nici relația cu acesta nu a fost una tocmai liniștită. La finele anului trecut, cei doi au fost în pragul divorțului, dar în cele din urmă s-au răzgândit și au decis să își mai dea o șansă.

Dacă pe Brigitte o cunoaște o țară întreagă, nu multă lume le știe pe cele două surori ale sale. Soția lui Florin Pastramă este cea mai mare dintre ele, însă toate trei sunt la fel de frumoase.

Cele doua surori ale lui Brigitte Pastramă, Gabriela si Cristina
Cele doua surori ale lui Brigitte Pastramă, Gabriela si Cristina

Sora mijlocie a lui Brigitte Pastramă este fotomodel

Cristina Szeifert este sora mijlocie a vedetei și a împlinit 42 de ani în primăvara acestui an. Chiar dacă nu se mai află tocmai la prima tinerețe, Cristina le-ar face invidioase chiar și pe cele mai tinere dintre femei prin felul în care arată.

Are o formă fizică de invidiat. Un abdomen tonifiat, picioare lungi și fără pic de celulită, sâni voluptoși și un zâmbet de Hollywood, toate o pot descrie perfect pe frumoasa Cristina. Aceasta este stabilită în Italia de mai mulți ani.

Cristina Szeifert a absolvit o școală de arte, dar apoi a studiat psihologia. Ulterior s-a reprofilat și a intrat în lumea modellingului, ajungând să defileze pe podiumurile din Italia și să aibă propria afacere. Este într-o relație cu un milionar de origine elvețiană, însă nu își face încă planuri de nuntă, deși a fost cerută în căsătorie, scrie presa mondenă.

Gabriela, mezina familiei, duce o viață complet diferită față de surorile ei. Este o fire discretă și a preferat să rămână departe de luminile reflectoarelor. În timp ce Brigitte și Cristina au ales lumea afacerilor și au fost atrase de oportunitățile din Capitală, Găbița, așa cum o alintă familia, a rămas în orașul lor natal, Timișoara.

Gabriela se bucură de o viață simplă și tihnită alături de soțul ei de origine iordaniană și de băiețelul lor.

Indiferent de domeniile în care activează, cele trei surori se înțeleg foarte bine și se susțin una pe cealaltă. Atunci când se întâlnesc nu ratează ocazia și postează fotografii cu ele pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *